精英家教网 > 小学英语 > 题目详情

【题目】读一读,选择正确的答案。

Hello, I’m Linda. Last summer, I went to the Sanya. I went there in July. I played on the beach with my family. I ate fish and meat. It’s really delicious. My friend, Alice wrote a letter to me. She went the Mountain E’mei. She went there in August. She climbed the mountain and took a lot of photos there. That’s a good summer vocation.

1Linda went to _____________ . ( )

A.the beachB.the Great Wall

2Alice went the____________ . ( )

A.Mountain TaiB.Mountain E’mei

3Linda wen there in ________. ( )

A.JulyB.June

4Linda ate _____________in Sanya. ( )

A.fish and chipsB.fish and meat

5What did Alice do ?

A.Played on the beach.B.Took some photos.

【答案】

1A

2B

3A

4B

5B

【解析】

1句意:Linda 去了______。根据文中句子I played on the beach with my family.可知她和家人去沙滩玩了。A. the beach沙滩;B. the Great Wall长城,故选A

2句意:Alice 去了______。根据文中句子She went the Mountain E’mei.可知她去了峨眉山。A. Mountain Tai泰山;B. Mountain E’mei峨眉山,故选B

3句意:Linda ______去了那里。根据文中句子I went there in July.可知她在7月去了那里。A. July7月;B. June六月,故选A

4句意:Linda在三亚吃了______。根据文中句子I ate fish and meat. 可知她吃了鱼和肉。A. fish and chips鱼和薯条;B. fish and meat鱼和肉,故选B

5句意:Alice 做了些什么?根据文中句子She went the Mountain E’mei. She climbed the mountain and took a lot of photos there.可知Alice去了峨眉山。她爬了这座山并且在那里拍了许多照片。A. Played on the beach在海滩上玩;B. Took some photos拍了许多照片,故选B

练习册系列答案
相关习题

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】阅读理解

Sick men and women were sitting on their chairs in the doctor's waiting room. They all looked sad except Tom. He was playing with some cards. Just then the doctor came to say he was ready for the next one. Tom jumped up and came into the doctor's room. Before Tom could say a word, the doctor made him lie() down on the bed. “Now let me listen to your heart.” Tom tried to speak, but the doctor told him not to say anything. “I'll take your temperature.” Tom tried to sit up, but the doctor stopped him. After a while, the doctor said, “Well, you don't have a fever(发烧), boy. In the fact, there's nothing wrong with you.” “I'm quite well, doctor.” Tom said. “I just came here to get some medicine for my grandma.”

1In the doctor's waiting room Tom______.

A. looked sadB. was playing with some cards

C. was talking with othersD. was very happy

2Before the doctor listened to Tom's heart, he_______.

A. asked Tom how old he wasB. asked Tom to sit down

C. made Tom lie down on the bedD. talked with Tom for a few minute

3The doctor thought_______.

A. Tom had a feverB. there's something wrong with Tom

C. there's something wrong with Tom's heartD. nothing is wrong with Tom

4Tom came to the doctor's room because he______.

A. was illB. wanted to see the doctor

C. wanted to get some medicine for his grandmaD. had a fever

5Which is right?

A. Tom played with some cards in the doctor's room.B. The doctor told Tom to enter his room quickly.

C. The doctor looked over Tom's grandmaD. Tom's grandma needed some medicine.

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】选择画线单词的对应词或反义词填空,补全句子。

women big sad answer difficult

1This zoo is small. But that zoo is ________.

2Learning Chinese is easy, but learning English is ________.

3Some women are dancing. Some ________ are singing.

4Jenny is happy. But Danny is ________.

5I want to ask you a question. Can you ________ it?

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】书面表达

在你的小学生活中,你参加过哪些有意义的活动、节日或者聚会?请用英文向大家介绍一下吧。不少于40词。

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】根据汉语提示,补全句子。

1你什么时候做饭?

____________ do you ____________ ____________?

2我经常九点上床睡觉。

I often ____________ ____________ ____________ at 9 o'clock.

3我最喜欢春天。

I like ____________ ____________.

4北京六月份的天气怎么样?

What's the____________ like in ____________ in Beijing?

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】从Ⅱ栏中选出能对Ⅰ栏中的句子做出正确的应答语。

  (I II

______1. Don't be late again.       A. A new watch.

______2. May I have a cup of tea?     B. Me,oo.

______3. I like the red fan.        C. I see.

______4. What's that on the desk?     D. Sure.

______5. Where's Dad?          E. Perhaps he's in the study.

______6. Shall we go to the zoo by bike?   F. It's Bob's,I think.

______7. Whose kite is this?       G. Good idea.

______8. Can I have a look at your dress?  H. Yes. Here you are.

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】书面表达

上个周末你是怎样度过的,回忆一下用英文写下来。

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】读一读,将人物与建议连线。

1. Sam is asking questions in the library. a. Keep to the right.

2. They are playing a card game. b. Talk quietly.

3. She is drawing on her desk. c. Take turns.

4. They are writing in class. d. Keep your desk clean.

5. She is walking up the stairs. e. Work quietly.

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】阅读短文,判断正(T)误(F)。

I have moved to my new school since September. It is a modern and nice school in Beijing. It has a playground, a library, several labs, classrooms with electronic equipment and so on. It's quite different from my old school. It's larger, much more modern. This is why I love my new school. If you are free, you are warmly welcomed to visit our school.

1My new school is the same as my old school._______

2I like my new school, because it is modern._______

3There is a library in my old school, too._______

4I moved to my new school since September._______

5My old school is larger than my new school. _______

查看答案和解析>>

同步练习册答案