【题目】阅读理解,判断正误。
We have a new classroom. It's big and nice.There are thirty desks and chairs in it. There is a beautiful picture on the white wall. A black computer is on the teacher's desk. And we have four fans and six lights. Now, many boys and girls are cleaning the classroom. Chen Jie is cleaning the windows. John is cleaning the blackboard. Amy is cleaning the door. Look. This is my new friend. He is tall and strong. He has short black hair and two big eyes. He has a big blue schoolbag. His name is Zhang Peng.
【1】The classroom is nice and big (____)
【2】here are six fans and four lights in the classroom. (____)
【3】There is a picture on the floor. (____)
【4】Amy is cleaning the windows and Chen Jie is cleaning the door· (____)
【5】Zhang Peng has a big schoolbag. (____)
【答案】
【1】 1
【2】 0
【3】 0
【4】 0
【5】 1
【解析】
【1】句意:教室又大又漂亮。根据短文叙述 It's big and nice.(它又大又漂亮。)可知题目叙述正确。故答案为:正确。
【2】句意:教室里有6个电扇和四盏灯。根据短文叙述 And we have four fans and six lights.(我们有4个电扇和6盏灯。)可知题目叙述错误。故答案为:错误。
【3】句意:地板上有一张画。根据短文叙述 There is a beautiful picture on the white wall.(白色的墙上有一张漂亮的画。)可知题目叙述错误。故答案为:错误。
【4】句意:艾米正在擦窗户,陈洁正在擦门。根据短文叙述 Amy is cleaning the door.(艾米正在擦门。)可知题目叙述错误。故答案为:错误。
【5】句意:张鹏有一个大书包。根据短文叙述 He has a big blue schoolbag. His name is Zhang Peng.(他有一个蓝色的大书包。他的名字叫张鹏。)可知题目叙述正确。故答案为:正确。
这是考查阅读理解的题目。首先仔细阅读短文,掌握细节叙述,然后根据短文叙述来判断正误。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】完形填空。
It is Sunday morning. The students are going to the 1 . Lily and Lucy like animals 2 . They get up very 3 in the morning. After 4 they go to school. The students 5 at the school gate. They go there 6 . Miss Gao goes 7 them.
There are many kinds of 8 in the zoo. The biggest one is 9 . But they can’'t see any cats.
The students 10 the zoo at four in the afternoon. Lily and Lucy get home at about five. They have a very good time.
1. A. cinema B. zoo C. factory
2. A. very well B. very good C. very much
3. A. early B. late C. earlier
4. A. supper B. lunch C. breakfast
5. A. see B. watch C. meet
6. A. by foot B. on foot C. on feet
7. A. for B. and C. with
8. A. animals B. birds C. cats
9. A. key B. a tiger C. an elephant
10. A. get to B. go to C. leave
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】写出你最喜欢的季节,并说明原因。(5句话)
___________________________________________________________
___________________________________________________________
___________________________________________________________
___________________________________________________________
___________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】书面表达。
根据所给的信息,选择其中两个动物,向大家介绍一下吧!要求:语言通顺,信息全面。要求:40词左右。
pandas | black and white, live in forests, eat bamboo, climb trees |
polar bear | white fur, swim, eat fish and meat |
dolphin | not a fish, live in the ocean, can jump out of the water |
____________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据要求完成句子。
1. you / over / Ben / there / Big / can / see ( ? ) ( 连词成句 )
____________________________________________
2. Niagara Falls is in Canada. ( 对划线部分提问 )
___________________________________________
3. I want to see all those famous places. ( 改为否定句 )
__________________________________________
4. Would you like to go to Australia? ( 同义句 )
_____________________________________________
5. We will visit the Sydney Opera House. ( 将句子改为一般现在进行时态 )
_____________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据情景,选择最佳答案填空。
1. 你想知道顾客想要什么颜色,你会问:_______________
A. What size would you like? B. What colour would you like?
2. 你想知道顾客想要什么尺寸,你会问:_______________
A. What size would you like? B. What colour would you like?
3. 当你想知道这双袜子多少钱时,你会问:_______
A. How much are they? B. How much is it?
4. 当你想知道这条短裤多少钱时,你会问:_______
A. How much are they? B. How much is it ?
5. 你想知道商店有没有帽子时,你会问售货员:___________
A. Do you have any caps ? B. Do you have any shoes ?
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据给出的意思填写单词。
1.这牛仔裤太长了。
The ________ are ________ long.
2.请不要合上那本书。
________ ________that book, please.
3.请坐。喝些橙汁吧。
Please ________ down. ________ some orange juice.
4.—在那边的那个是什么?
—是他哥哥的夹克衫。
—What's that ________ ________?
—It's ________ brother's________.
5. 过来,你喜欢这个气球吗?
Come________,________you like ________________?
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读句子,根据首字母提示填空。
1.I'm h________. It's my birthday today.
2.A bird can f________.
3.She's Joan. She's my mother's mother. She's my g________.
4.That's my little brother. He has a pair of blue s________.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】连词成句。
1. your, I, bedroom, like (.)
_____________________________________________________________________
2. his, cleans, Steven, bedroom (.)
_____________________________________________________________________
3. bed, make, my, I (.)
_____________________________________________________________________
4. Kim, teddy, bear, her, with, plays (.)
_____________________________________________________________________
5. and, Danny, listen, to, Li Ming, music (.)
_____________________________________________________________________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com