【题目】读对话,判断正误。
Dad:It's time for lunch. Are you hungry,Tom?
Tom:Yes! I'm very hungry.
Mum:Would you like some vegetables?
Tom:No,thanks.
Dad:Would you like some dumplings?
Tom:Yes, please. My favourite food is dumplings. Dumplings are delicious(美味的).
Mum:Would you like some soup,Tom?
Tom:No,thanks. I'm very full(饱的).
(1)It's time for lunch.
(2)Tom isn't hungry.
(3)Tom wants to eat vegetables.
(4)Tom doesn't like dumplings.
(5)Tom wants to have some soup.
【答案】
(1)
A
(2)
B
(3)
B
(4)
B
(5)
B
【解析】文章大意:爸爸:是吃午饭的时间了。你饿了吗,汤姆?汤姆:是的!我很饿。妈妈:你想要一些蔬菜吗?汤姆:不用了,谢谢。爸爸:你想吃饺子吗?汤姆:好的。我最喜欢吃饺子。饺子很好吃。妈妈:汤姆,你要汤吗?汤姆:不用了,谢谢。我吃饱了。
(1)根据第一行Dad:It's time for lunch.爸爸:是吃午饭的时间了。可知现在是吃午餐的时候,故选正确。
(2)根据第二行Tom:Yes! I'm very hungry.汤姆:是的!我很饿。可知汤姆现在很饿,故选错误。
(3)根据三四行Mum:Would you like some vegetables?Tom:No,thanks.妈妈:你想要一些蔬菜吗?汤姆:不用了,谢谢。可知汤姆不想吃蔬菜,故选错误。
(4)根据五,六行Dad:Would you like some dumplings?Tom:Yes, please.爸爸:你想吃饺子吗?汤姆:好的。可知汤姆喜欢饺子, 故选错误。
(5)根据最后两行Mum:Would you like some soup,Tom?Tom:No,thanks. I'm very full(饱的).妈妈:汤姆,你要汤吗?汤姆:不用了,谢谢。我吃饱了。可知汤姆不想要汤,故选错误。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】单词归类。
student chair fifteen strawberry teacher under desk
orange pear grape on fourteen eleven in twelve
1.职业:______________________________________________
2.方位:______________________________________________
3.数字:______________________________________________
4.教室用品:__________________________________________
5.水果:______________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】Look, read and choose. 选择画线词语的对应词,将序号写在括号里。
A. father
B. brother
C. grandma
D. man
E. student
⒈This is not a teacher. She's a .
⒉This is not a woman. He's a .
⒊This is not my grandpa. She's my .
⒋This is not my sister. He's my .
⒌This is not my mother. He's my .
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选出画线部分发音与其它不同的选项,将正确选项填在括号里。(5分)
⑴( )He had a lot of brea(A)d for brea(B)kfast yesterday. It was grea(C)t fun.
⑵( )Nancy waters(A) trees and picks(B) apples on the farm, but Jim listens(C) to music.
⑶( )My un(A)cle likes oran(B)ges and apples. He thin(c)ks they are nice.
⑷( )These visitor(A)s took photos in the spor(B)ts field this mor(C)ning.
⑸( )Oh, dear(A)! The bear(B) is under the pear(C) tree in the park..
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据课文故事内容判断句子正(T)误(F)。
( )(1) There is not a beautiful house in the forest.
( )(2) Goldilocks is hungry, but not thirsty.
( )(3) There are three bowls of soup.
( )(4) There are three bears in front of Goldilocks.
( )(5) Goldilocks is afraid.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,判断对(T)错(F)
My name is Xiaoyong. I'm nine. I'm a pupil. I get up at seven o'clock. I go to school at eight o'clock. I go home at four o'clock. I watch TV at six o'clock. I go to bed at nine o'clock.
(1)I get up at seven o'clock.
(2) I go home at five o'clock.
(3)I go to bed at half past nine.
(4)I watch TV at half past six.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】连词成句,注意大小形式及标点符号。
1. your pen this is ( ? )
2. this my is toy ( . )
3. my crayon isn’t that ( . )
4. is cake for this you ( . )
5. your where English is book ( ? )
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据问句找答语,把正确答案的序号写在题前的括号内。
( ) 1. What’s ten and ten?
( ) 2. Will we have lunch at 12?
( ) 3. Will you fly your kite this weekend?
( ) 4. I’m afraid we can’t see all the peaches.
( ) 5. Are you going to Hong Kong this Saturday?
A. No, we’ll have lunch at 1.
B. No, we can’t.
C. Twenty
D. No, I’m not.
E. No, I won’t.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容判断句子正(T)误(F)。(每小题2分,共10分)
Henry Smith is an English teacher. He is from Toronto, Canada. But now he is in Beijing. Jack Green is from London, England. He is an English teacher, too. Henry and Jack are in the same middle school(中学). They are good friends.
( )1. Henry is from Canada.
( )2. Jack is from the USA.
( )3. Henry and Jack are in England now.
( )4. Henry and Jack are middle—school teachers.
( )5. Henry and Jack are good friends.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com