【题目】阅读理解。
I am Wang Lin. I am twelve years old. My pen pal Tom is from the United States. He is the same age as I. He is a middle school student in Beijing. There are three people in his family. His father is a teacher, he teaches English in a high school in Beijing. His mother is an English teacher, too. But they work in different schools. Tom goes to school in his mother’s car every day. They all like Chinese food. Tom’s father likes Guangdong food, he thinks it is delicious. Tom’s mother’s favorite food is Sichuan food. But Tom doesn’t like Sichuan food, he thinks it is too hot. So they often eat out on weekends.
1.I How old is Tom? ____.
A. Eleven B. Twelve C. we don’t know.
2. Tom’s father is ____.
A. a teacher B. an English teacher C. teaches English
3. Maybe(可能) Tom in the same school with _____.
A. his mother B. Wang Lin C. his father
4. Tom doesn’t like Sichuan food because____.
A. his father like it B. his mother like it C. it is too hot
5. They often eat out on weekends because____
A. they like Chinese food
B. they like American food
C. they are lazy
【答案】1.B 2.B 3.A 4.C 5. A
【解析】
1.根据短文I am twelve years old. He is the same age as I.可知,故答案是B。
2.根据短文he teaches English in a high school in Beijing.可知,故答案是B。
3.根据短文Tom goes to school in his mother’s car every day.可知,故答案是A。
4.根据短文But Tom doesn’t like Sichuan food, he thinks it is too hot.可知,故答案是C。
5.根据短文They all like Chinese food.可知,故答案是A。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解。
Hello. I'm Xu Wei. This is my sister, Xu Yi. And this is my brother, Xu Feng. This
is my bedroom. Look, that is my new dress on the bed. I like it very much. My shorts
are on the chair. My jeans are on the chair, too. That sweater isn't my sweater. It's my
sister's. She's Xu Yi. The sweater is beautiful. I'd like one.
( )1. My name is _______.
A. Xu Yi B. Xu Wei C. Xu Feng
( )2. The dress is _______.
A. Xu Yi's B. Xu Wei's C. Xu Feng's
( )3. The jeans are on the _______.
A. desk B. chair C. table
( )4. The sweater is _______.
A. Xu Yi's B. Xu Wei's C. Xu Feng's
( )5. I'd like _______.
A. a dress B. shorts C. a sweater
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】把给出的单词分类写在相应的位置。
English yellow sweater dumplings white science
blue bread skirt PE shirt rice
1. Food:rice __________________ 2.Subject: PE ___________________
3.Clothes: shirt _________________ 4. Color: blue ____________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】写出下列单词的相应形式。
1.woman(复数) ______________
2.eat (过去式) ______________
3. 参加(英语) ______________
4.the first modern Olympics(汉语) ______________
5.sit (现在分词) ______________
6.man(复数) ______________
7.small (反义词) ______________
8. hot(反义词) ______________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】翻译下列句子
1、天气预报说今天有雨
_____________________________________
2、There will be a thunderstorm on Friday
______________________________________
3、Don’t be late for school.
_______________________________________
4、这周日你打算购物吗?
______________________________________
5、下周他们将举行一个大型的生日聚会。
_______________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】连词成句。注意标点符号、字母的大小写。要求句子通顺、连贯。
1. I 1. 58 tall am metres (.)
___________________________________________________________
2. lives He far the from school (.)
____________________________________________________________
3. don’t I to sing like songs (.)
____________________________________________________________
4. likes hamburgers fish Lynn and (.)
____________________________________________________________
5. do How go school to you (?)
____________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】找出下列不同类的单词,将其编号写在前面的括号里。
(__________)1. A. France B. Germany C. Chinese
(__________)2. A. where B. white C. what
(__________)3. A. kind B. eye C. head
(__________)4. A. pretty B. clever C. girl
(__________)5. A. our B. him C. it
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解
Hi! This is Mr Macdonald’s farm. Let’s have a look. This is the vegetable garden. These are carrots and potatoes. Those are tomatoes and green beans over there. There are animals, too. What are these? They are sheep. Mr. Macdonald has ten sheep on the farm.
Read and circle:读一读,圈一圈。
What’s on Mr. Macdonald’s farm?
potatoes. | carrots | green beans | tomatoes |
cows | sheep | hens | horses |
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选词填空。
by am upare at is within back come
(1)Hello, Daming. How________you? I _________fine, thank you.
(2)Do you live ________London? Yes.
(3)When did you ________back? We came back last Sunday.
(4)Yesterday I went to the park ________Sam and Amy.
(5)We went home ________bus yesterday.
(6)This ________our ice cream, Amy.
(7)I'm ________from China.
(8)Sam, look ________those ice cream.
(9)Hurry ________, John. Run!
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com