【题目】给下列句子选出相应的答语。
A. They’re Yang Ling’s.
B. I’m eight.
C. Eleven.
D. OK.
E. She’s my mum.
【1】Who’s she? (____)
【2】What time is it? (____)
【3】Are these your pens, Mike? (____)
【4】I’m six. What about you? (____)
【5】It’s time for bed. (____)
【答案】
【1】E
【2】C
【3】A
【4】B
【5】D
【解析】
A. They’re Yang Ling’s.它们是杨玲的。
B. I’m eight.我8岁。
C. Eleven. 11。
D. OK. 好的。
E. She’s my mum.她是我的妈妈。
【1】句意:她是谁?问的是人,所以E. She’s my mum.她是我的妈妈。符合句意,故选E。
【2】句意:现在几点了?问的是时间,所以C. Eleven. 11。符合句意,故选C。
【3】句意:这些是你的钢笔吗,麦克?这是一般疑问句,所以A. They’re Yang Ling’s.它们是杨玲的。符合句意,故选A。
【4】句意:我是6岁,你呢?所以B. I’m eight.我8岁。符合句意,故选B。
【5】句意:该到睡觉的时间了。所以D. OK. 好的。符合句意,故选D。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】Read and choose阅读短文,根据短文内容选择正确的答案。
Mr. Lin and his students are in the classroom. They are talking about the night.
Mr. Lin: When the sun goes down, we can see the moon high in the sky. Do people work at night?
Joe: Yes, they do. At night, doctors and nurses take care of patients (病人). Police officers patrol (巡逻) the streets.
Jack: At night, workers print (印刷) tomorrow’s newspapers (报纸). Bakers (面包师) bake (烘烤) bread and cakes.
Mr. Lin: What do you do at night?
Jack: Sometimes I do my homework. Sometimes I watch TV.
【1】What are they talking about? ( )
A. About the morning. B. About the afternoon. C. About the night.
【2】When the sun ________, we can see the moon high in the sky. ( )
A. rises B. goes down C. goes up
【3】Do people work at night? ( )
A. Yes, they do. B. No, they don’t. C. No. They go to sleep.
【4】What do bakers do at night? ( )
A. Eat bread and cakes. B. Print newspapers. C. Bake bread and cakes.
【5】Does Jack do his homework at night? ( )
A. No, he doesn’t. B. Yes, he does. C. He sometimes watches TV.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读
There are three monkeys in the zoo. The brown monkey is stronger than the yellow monkey. The yellow monkey is taller than the brown one. The little monkey is yellow,too. It's the youngest. Its tail is 38 cm long. It is only 40 cm tall. The yellow monkey is 150 cm tall. Ben is 160 cm tall.
根据短文内容完成句子。
(1)The yellow monkey isthan the brown one.
(2)The brown monkey isthan the yellow one.
(3)The little monkey is onlytall.
(4)The little monkey isthan Ben.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】找一找与所给单词同类的单词(填字母代号)。
A. Canada B. father C. grape D. sixteen E. big
F. thirteen G. apple H. thin I. sister J. UK
K. brother L. China M. fat N. orange O. eleven
P. USA Q. mother R. long S. six T. pear
【1】Australia __________ __________ __________ __________
【2】grandpa __________ __________ __________ __________
【3】tall __________ __________ __________ __________
【4】twenty __________ __________ __________ __________
【5】watermelon __________ __________ __________ __________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】用冠词a,an填空。(1)It's ________ volcano.(2)You can see ________ elephant and a monkey.(3)I have ________ red hat.(4)I like ________ egg and two cakes.(5)________ octopus are scary(吓人的).
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读一读,连一连。
1. black and white a. 在桌子下
2. buy some fruit b. 买点水果
3. go home c. 玩开心点儿
4. under the desk d. 回家
5. have a good time e. 黑白相间
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读下面这段话,填写信息。
My name is Benny. I’m nine years old. I’m in Xinxing School. I’m in Class One, Grade Four. My school number is twelve.
My Notes
Name __________ Grade __________
Age __________ Class __________
School __________ No. __________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】完形填空。
There is a very big playground in our school. So many students in our school like to play ball games ____. Some like to play ____ and some like to play volleyball. ____ all the boys like to play football. They often play football after school. They also come to play football ____. But most ____ students like to play table tennis in the room. They don’t like to run in the sun.
We all like sports. It’s good to play ball games.
( )1. A. in the sun B. on the playground C. with the teachers D. in the room
( )2. A. basketball B. football C. table tennis D. volleyball
( )3. A. So B. And C. But D. For
( )4. A. on Sundays B. after school C. on Friday D. on weekdays
( )5. A. woman B. man C. boy D. girl
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,根据短文判断正误,用T或F表示。
B
Tom and John were brothers. They were in the same room and were in the same class. One day they were unhappy with each other. For seven days, they were not good friends. One evening, Tom was very tired when he was back from school. He put a piece of paper on the small table near John’s bed. On it were the words: John---wake me up at 7:00 am.---Tom.
When Tom woke up the next morning, it was nearly 8:00 am. There was another piece of paper on the table. On it were the words: Tom---wake up. It’s 7:00 am.---John.
(1)Tom and John were in the same room but they were in different class.
(2)John wanted Tom to wake him up at 7:00 in the next morning.
(3)Tom woke up at 7:00 in the next morning.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com