【题目】英汉对对碰。
A. 靠左 B. 早操 C. 按顺序来 D. 相互 E. 看一看
F. 散步 G. 进行体育运动 H. 做得好 I. 国庆节 J. 小声讲话
【1】good job (__________)
【2】play sports (__________)
【3】National Day (__________)
【4】go for a walk (__________)
【5】keep to the left (__________)
【6】each other (__________)
【7】talk quietly (__________)
【8】take turns (__________)
【9】morning exercises (__________)
【10】have a look (__________)
【答案】
【1】H
【2】G
【3】I
【4】F
【5】A
【6】D
【7】J
【8】C
【9】B
【10】E
【解析】
【1】
good好的,job工作,短语意为做得好,故选H。
【2】
play玩,sports运动,短语意为进行体育运动,故选G。
【3】
National Day意为国庆节,故选I。
【4】
go for a walk意为散步,为固定搭配,故选F。
【5】
keep保持,to到,the left左边,短语意为靠左,故选A。
【6】
each other意为相互,为固定搭配,故选D。
【7】
talk说,quietly安静地,短语意为小声讲话,故选J。
【8】
take turns意为轮流,为固定搭配,故选C。
【9】
morning早上,exercises锻炼,短语意为早操,故选B。
【10】
have a look意为看一看,为固定搭配,故选E。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】按要求完成句子。
1.I am 1.65 metres. (就划线部分提问)
________________________________________________________
2.I am 14 years old. (就划线部分提问)
________________________________________________________
3.brother, my, shorter, me, than, is (.) (连词成句)
________________________________________________________
4.I am 1.60 metres tall. He is 1.65 metres tall. (合成一个句子)
________________________________________________________
5.My legs are 80 cm long. (改为一般疑问句)
_________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选出正确的答句。
A. It’s black.
B. My favourite colour is blue.
C. I like green.
D. Yes, I do.
E. I like to draw a picture.
【1】What’s your favourite colour? ______
【2】What colour is the desk? ______
【3】What do you like to do? ______
【4】What colour do you like? ______
【5】Do you like brown? ______
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据所给情境补全对话。
Mike:Who’s that 【1】, Liu Tao?
Liu Tao:He’s my father.
Mike:What 【2】 your father 【3】?
Liu Tao:He’s a 【4】. He can cook nice food.
Mike:Your father is cool. Is that your brother?
Liu Tao:Yes. He’s a 【5】. He helps sick people.
Mike:Who’s this 【6】?
Liu Tao:She’s my aunt.
Mike:Is she a 【7】?
Liu Tao:Yes. She 【8】 English. She has a lot of 【9】.
Mike:She’s great.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】改错题。
1. They will read books in Sunday.
___________改为____________
2. We will have lessons and our friends together.
___________改为____________
3. We hope ours school will be better.
___________改为____________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,判断正误。正确的写T,错误的写F。
Mary and Mia are twins. They are 12 years old. They look the same. But they have different hobbies. Mary likes collecting stamps. She has many beautiful stamps. They are from different cities and countries. But Mia likes growing flowers. The flowers are all very beautiful. Mary and Mia both like reading books. Mary likes reading storybooks, but Mia likes reading science books. On Sundays, they usually ride bikes to the park. They can play with their friends there. Sometimes their parents go there too.
【1】Mary is Mia’s sister. (_____)
【2】They are thirteen years old. (_____)
【3】Mary likes growing flowers. (_____)
【4】Mia likes reading storybooks. (_____)
【5】They usually take a bus to the park on Sundays. (_____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选出合适的答句。
A. Yes, there are.
B. Let’s go boating.
C. Yes. There aren’t many people.
D. Three.
E. No, there isn’t.
【1】The park is so quiet. (______)
【2】How many people are there? (______)
【3】Are there any tall buildings? (______)
【4】Is there a river in the park? (______)
【5】There are small boats. (______)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】将下列单词分类,将对应的序号写在对应的横线上。
A. autumn B. jump C. spring D. third E. winter
F. drink G. summer H. eat I. fifth J. tenth
【1】季节:________________________________________________________________
【2】动作:________________________________________________________________
【3】序数词:______________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】任务型阅读。阅读短文,按要求完成题目。
Amy is visiting a primary school in the USA. She writes a diary(日记).
Sunday
It’s a sunny day today. I have a good time with Sandy.
Sandy is my new friend. She is clever and helpful. She can cook. She can sing and dance. She can sing Chinese songs, too.
In the morning, we go to a park. There is a big forest. In the forest, there is a river, many trees and flowers. We have a picnic(野炊)there.
In the afternoon, I go to Sandy’s home. There is a blue bed in her room. There is a nice toy pig on the bed. There are many photos on the wall. Her room is beautiful.
【1】根据短文内容,选择正确的段落关键词,将序号填入括号里。
1.日记的第二段(____)
2.日记的第三段(____)
3.日记的第四段(____)
A. Sandy’ s room B. Sandy C. Park
【2】根据短文内容,判断下列句子正误,正确的在括号里写“T”,错误的写“F”。
1. Sandy is Amy’s new friend. (______)
2. Sandy is clever. She can sing Chinese songs. (______)
3. It’s Saturday. Sandy and Amy go to school. (______)
4. There are many photos on the bed. (______)
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com