【题目】阅读小短文,选择正确答案。
Sarah is from America. She went to Canada last winter holiday. She went to a park. She went skating and took many pictures. Her friend Kate went to China last summer holiday. She learned Chinese from her Chinese friends. She went to a park, ate good food, and climbed a mountain. She took many pictures too. They were all happy.
(1)Sarah went to last winter holiday.
(2)Her friend Kate went to .
(3)Sarah went to park, and .
(4)Sarah went , but Kate didn't.
(5)They all happy.
【答案】
(1)Canada
(2)China
(3)went skating,took many pictures.
(4)skating
(5)were
【解析】本文主要介绍了来自美国的两个朋友Sarah和Kate的寒假和暑假是怎么度过的。
⑴推理判断。根据短文第一句和第二句可知she指的是Sarah,她去年寒假去了加拿大,所以答案是:Canada
⑵细节理解。根据短文第五句可知Kate去了中国,所以答案是:China
⑶推理判断。根据短文前三句可知Sarah去了一个公园、去滑冰了和拍了许多的照片。所以答案是:went skating ; took many pictures
⑷推理判断。根据短文第三句和第四句及倒数第三句可推知Sarah去滑冰了,但是Kate没有。所以答案是:skating
⑸细节理解。根据短文末句可知他们都是高兴的。所以答案是:were
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】连词成句并翻译: one, I, this, better, first, the, think, girl, is, than (.)
_______________________
_______________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】判断下列每组单词画线部分读音是(T)否(F)相同
⑴________bread head
⑵________look cook
⑶________swim bike
⑷________clock son
⑸________apple map
⑹________doll who
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】看短文,猜动物。
1.It is a big animal. It is black and white. It has got a big nose, two big ears and four legs. It lives on a farm. It eats grass. We drink its milk. The milk is good for us. What is it?
_________
2. It has got a big nose, big mouth, two big ears and four legs. It lives on a farm. It eats a lot every day. It sleeps a lot, too.
_________
3. It has got no hands and no legs. It has got a mouth and two eyes. It can’t walk, but it swims fast.
_________
4. It isn’t big. It has got two legs. It likes water. It can swim. It can walk, too.
_________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】用所给单词的适当形式填空。
1. My father likes ________ (cook) nice food for us. He thinks ________ (cook) is fun.
2. I ________ (read) books every day in the future.
3. Nancy ________ (buy) a sandwich for breakfast every day, but next week she ________ (buy) bread for breakfast.
4. Linda’s eyes are very big, but mine ________ (be) small.
5. There are different ________ (book) in the library.
6. This is the best magazine about ________ (butterfly).
7. My birthday is on the ________ (one) of May.
8. Your home is beautiful. ________ (we) is beautiful too.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】完形填空,将正确答案的序号写在横线上 Tian'anmen Square is one of the1 city squares in the world.It is in the centre of2.A lot of people from all over the3come to visit4to see the flag—raising
ceremony (升旗仪式) early in the5every day.It is the front door of the Palace Museum.West of the square is the Great Hall of the People.It is a place for meetings.
(1)A.small B.largest C.big
(2)A.Beijing B.Shanghai C.Hong Kong
(3)A.square B.world C.word
(4)A.the Great Wall B.Tian’anmen Square C.the Palace Museum
(5)A.morning B.afternoon C.evening
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】将汉语翻译成英语
1.我来自中国。 _____________________________
2.我在四年级五班。 _____________________________
3.我班上有26个孩子。 _____________________________
4.英语课上我最喜欢歌曲。 _____________________________
5.你拿到你的校服了吗?_____________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】重点句翻译
1. 我最喜欢的蔬菜是土豆。
_______________________
2. 你什么时候起床?
_______________________
3. 他最喜欢的科目是数学。
_______________________
4. 我最好的朋友是小白兔。
_______________________
5. 你最喜欢的科目是什么?
_______________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】英汉互译。
1.闭上你的嘴巴。
________________________________
2.摸摸你的鼻子。
___________________________________
3. Open your hands.
________________________________
4. These are her legs.
_____________________________________
5. Touch your feet.
_____________________________________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com