【题目】阅读短文,选择正确的答案。
Chen Jie and Chen Lin are sisters. Chen Jie is 14. She's 2 years younger than Chen Lin. But she's taller than Chen Lin. Chen Jie is 46 kilograms. She's l kilogram heavier than Chen Lin Chen Jie likes sports. She plays sports every day. So she's stronger than Chen Lin. Chen Jie has shorthair, but Chen Lin has long hair. They often wear the same size shoes. They wear size 36. They love each other.
【1】Chen Jie has ___________sister. ( )
A. a younger B. an elder
【2】Chen Lin is_______________kilograms. ( )
A. 47 B. 45
【3】Chen Lin is_______________than Chen Jie. ( )
A. taller B. shorter
【4】Chen Lin's hair_______________longer than Chen Jie's. ( )
A. is B. isn't
【5】Chen Jie wears size_______________. ( )
A. 35 B. 36
【答案】
【1】 B
【2】 B
【3】 B
【4】 A
【5】 B
【解析】
【1】细节理解题。根据“Chen Jie is 14. She's 2 years younger than Chen Lin.”可知,陈洁有一个姐姐。故选B。
【2】细节理解题。根据“Chen Jie is 46 kilograms. She's l kilogram heavier than Chen Lin”可知,陈琳45千克。故选B。
【3】细节理解题。根据“But she's taller than Chen Lin.”可知,陈琳比陈洁矮。故选B。
【4】细节理解题。根据“Chen Jie has short hair, but Chen Lin has long hair.”可知,陈洁的头发比陈琳的短。故选A。
【5】细节理解题。根据“They wear size 36.”可知,她们都穿36码的鞋。故选B。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】Read and choose. (读句子, 选答句。)
A. Yes, they are.
B. I’d like some juice.
C. Beef.
D. Thank you.
E. No, I don’t like beef.
【1】What would you like to drink for dinner? (____)
【2】What’s your favourite food? (____)
【3】Are beef noodles delicious? (____)
【4】I like beef. Do you like it? (____)
【5】Here’s some tea. (____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】英汉互译。
【1】动物朋友们 __________
【2】in our school __________
【3】三杯牛奶 __________
【4】too high __________
【5】两个图书馆 __________
【6】in groups __________
【7】画—个房间 __________
【8】red eyes __________
【9】在厨房里__________
【10】my father’s hobby __________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据课文内容补全对话。
John: Grandpa! Look at 【1】.
Grandpa: Great! What do you have 【2】?
John: I have 【3】.
Grandpa: Oh, I love music! 【4】 your music teacher?
John: 【5】.
Grandpa: Is he 【6】?
John: No. He's 【7】.
【8】 on Thursdays, Grandpa?
Grandpa: Oh, I 【9】 your grandma!
John: Haha!
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据句意选择正确的单词。
1. I can see ________ (six, sixth)birds in the picture.
2. Welcome to my ________(thirteen, thirteenth)birthday party.
3. There are ________(one, ten)lights in the room.
4. Tuesday is the _________(three, third)day of a week.
5. He is the ________(five, fifth)children in his family.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选出错误的一项,并改正。
【1】Danny and I are shoping.
A B C D (______)____________
【2】You can walk and it.
A B C D (______)____________
【3】Tom looks in fourteenth shops.
A B C (______)____________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】把单词补充完整,并写上中文意思。
【1】als __ ______________
【2】b __ __ thday ______________
【3】ca __ ch ______________
【4】enj __ y ______________
【5】g __ ve ______________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,选择正确的答案。
Kitty is a lovely girl. Today she goes to Shiiazhuang to visit her aunt. There are so many hotels and restaurants in Shijiazhuang. She can’t find the way to her aunt’s house. She is lost. There are too many buses and cars. She feels afraid. A policeman tells (告诉) Kitty how to get to her aunt’s house. Kitty says “thank you” and then she gets there safely (安全地). Both(两者都) Kitty and her aunt are happy.
【1】Kitty goes to visit her ________. ( )
A.auntB.grandmaC.sister
【2】Kitty is lost. She feels ________. ( )
A.afraidB.happyC.excited
【3】Who helps Kitty get to her aunt’s house? ( )
A.A cat.B.A policeman.C.Her aunt.
【4】Does Kitty get to her aunt’s house safely? ( )
A.No, she doesn’t.B.We don’t know.C.Yes, she does.
【5】Are Kitty and her aunt happy? ( )
A.Yes, they are.B.We don’t know.C.No, they aren’t.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】翻译句子。
【1】马克来自美国。
_______________________
【2】你可以在他的国家看考拉。
_______________________
【3】你可以在她的国家参观莫高窟。
_______________________
【4】你可以在他的国家坐地铁。
_______________________
【5】冰冰来自加拿大。
_______________________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com