精英家教网 > 小学英语 > 题目详情

【题目】找出不同类的单词。

1A.redB.legC.black

2A.showB.touchC.foot

3A.ZoomB.rulerC.Sarah

4A.bagB.whiteC.green

5A.bodyB.waveC.shake

【答案】

1B

2C

3B

4A

5A

【解析】

1

A红色的,B腿,C黑色的。AC是形容词,B是名词,所以B不同,故选B

2

A展示,B触摸,C脚。AB是动词,C是名词,所以C不同,故选C

3

A人名,B尺子,C人名。 AC是表示人名的专有名词,B是普通名词,所以B不同,故选B

4

A书包,B白色的,C绿色的。 A是名词,BC是形容词,所以A不同,故选A

5

A身体,B挥手,C 摇动。A是名词,BC是动词,所以A不同,故选A

练习册系列答案
相关习题

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】听录音,选出你所听到的句子。

____ 1. A. What's the weather like?  B. What time is it?

____ 2. A. Can I go outside? B. Can I have some milk?

____ 3. A. It's very hot. B. Be careful.

____ 4. A. This is the weather report. B. This is Mike.

____ 5. A. It's 16 degrees. B. It's 6 o'clock.

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】阅读短文,根据短文内容补全单词(首字母已给出),将答案填写在短文下面的答题处。
Last month, a celebrating his sixteenth birthday, Jed's parents sent him to England for further study. They told him, “You should always remember to t of other people first, then you will be a whole person.” One day, he was walking in the street, suddenly he heard a big noise. He ran to where the noise c from. When he got there, he saw a small car had knocked into the side of a truck. Someone in the car is shouting “Help! Help!” The street is q. He looked around and found there were no people there. Q he put down his bag and tried his best to open the car door. But he couldn't. He ran b down the street to the n telephonestand (电话亭) as fast as he could to call the policeman and the doctor. Soon the policeman and the doctor arrived. With their help, he got the car door open and carried the man o. The man looked worried. “Don't worry. You will be all right in a week or t,” said Jed. The man held Jed's hands and said,“You are really a good young man.” Jed was very happy to hear it, he knew h to be a whole person at that time.

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】根据句意及首字母提示完成句子。

1. —My tooth hurts. What should I do?

—You should see the d________.

2. You s________ read in the sun It’s bad for your eyes.

3. —When do you go to bed at night?

—My b________ is before ten o’clock.

4. You should go to bed and have a r________.

5. —What’s the matter, Jim?

—I f________ ill.

6. —Why are you so sad?

—I’m ill. I don't want to eat a ________ .

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】根据所给情境,完成对话。

六点钟了,李老师告诉迈克该回家了,并让迈克关好门。桌子上有一支铅笔,老师询问是不是迈克的,迈克说不是,他的铅笔在书包里。最后两人告别。

Miss Li: It’s 1 o’clock. Time 2 home.

Mike: OK, Miss Li.

Miss Li: Please 3 the door.

Mike: Yes, Miss Li.

Miss Li: Is this your 4?

Mike: No. My pencil is 5 my schoolbag.

Miss Li: OK. Goodbye, Mike.

Mike: 6, Miss Li.

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】选择正确的英语短语。

A. on the farm

B. so cute

C. over there

D. a lot of animals

E. vegetable garden

1菜园 _____

2在那边 _____

3许多动物 _____

4如此可爱 _____

5在农场 _____

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】阅读短文,根据短文内容,完成下列句子。

I am Gordon. I am a student in Willow school. I get up at 6:30 and go to school at 7 o’clock in the morning. We have three classes in the morning and one in the afternoon.

On Monday, we have P.E and art. I can draw beautiful pictures.

I love Tuesday. On Tuesday I have science. Science is fun. And our science teacher is very funny. But my favourite class is computer. What about you?

We have three English classes every week on Monday, Wednesday and Friday. Our English teacher comes from the USA. He is tall and strong. He likes sports. We sometimes play football with him.

My father and mother are not at home on Thursday, so I have lunch at school. The food at my school is so yummy.

1There are _________classes in one day.

2Gordon has ________English classes a week.

3Gordon likes ____________and____________.

4The food in Gordon’s school is____________.

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】根据短文内容,选择可以填入空白处的最佳答案。
Young Isaac Newton was 1 under a tree in the garden. There were many apples 2 the tree. Then suddenly(突然) something happened to wake him up. 3 apple fell(落下) on his head. He sat up and picked up the apple. He looked at the apple 4. "Why did the apple fall(落) down?" he asked 5, "Why didn't it fall up? Does a thing always fall down?" "Maybe there is something like gravity(引力), it 6 people on the ground. It pulls 7 towards the earth," he 8. Isaac Newton became a great 9 when he grew up. We are still learning 10 him now.
(1)A.sleeping B.standing C.eating D.playing
(2)A.under B.in C.on D.near
(3)A.Red a big B.Big a red C.A red big D.A big red
(4)A.care B.careful C.carefully D.careless
(5)A.herself B.himself C.myself D.yourself
(6)A.works B.keeps C.sticks D.invents
(7)A.thing B.something C.everything D.nothing
(8)A.think B.thinking C.thinks D.thought
(9)A.writer B.actor C.composer D.scientist
(10)A.from B.of C.with D.for

查看答案和解析>>

科目:小学英语 来源: 题型:

【题目】读一读,选一选,选择合适的句子完成对话。

A. Yes, she is.

B. She is my mother.

C. My name is Mike.

D. I'm from China.

E. He's my grandpa.

F. No, he is my brother.

1What's your name?________

2Where are you from?________

3Who's that man?________

4Who's that woman?________

5Is he your father?________

6Is she your sister?________

查看答案和解析>>

同步练习册答案