【题目】判断单词画线部分发音是(T)否(F)相同。
【1】The water is near the eraser. (_____)
【2】The girl likes hamburgers. (_____)
【3】Is this her ruler? (_____)
【4】It's warm inside. We can make a card. (_____)
【5】The tall girl is on the wall. Be careful! (_____)
【答案】
【1】T
【2】T
【3】F
【4】F
【5】T
【解析】
【1】water划线发音是[],eraser划线发音是[],发音相同,故答案为T。
【2】girl划线发音是[],hamburgers划线发音是[],发音相同,故答案为T。
【3】her划线发音是[],ruler划线发音是[],发音不相同,故答案为F。
【4】warm划线发音是[],card划线发音是[ɑ],发音不相同,故答案为F。
【5】tall划线发音是[],wall划线发音是[],发音相同,故答案为T。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】请你根据实际情况回答下列问题。
1、What do you usually do on the weekend?
2、What did you do last weekend?
3、Did you help your mother clean the room?(肯定回答)
4、Did you go to the park yesterday?(否定回答)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,选择最佳选项,并将其序号填在题前的括号内。
On Christmas Eve ― the night before Christmas Day children are very happy. They put their stockings on their beds before they go to bed. They want Father Christmas to give them some presents.
Parents tell their children that Father Christmas is a very nice man. He comes on Christmas Eve. He brings (带来) them a lot of presents. Christmas Day always begins before breakfast. The children wake up very early. They can’t wait to open the presents in their stockings. Then they wake up their parents and call: Merry Christmas!
Christmas Day is the birthday of Jesus Christ. When Christ was born (出生), many people gave him presents. So today, people still do the same thing to each other.
【1】_______ usually put the stockings on the bed. ( )
A. ChildrenB. ParentsC. Children and parents
【2】Father Christmas is a _______ man. ( )
A. beautifulB. funnyC. nice
【3】Father Christmas comes ____________.( )
A. on Christmas DayB. on Christmas EveC. before Christmas Eve
【4】Father Christmas comes ___________.( )
A. with stockingB. with Christmas cardsC. with presents
【5】Christmas begins ____________. ( )
A. after breakfastB. after lunchC. before breakfast
【6】Christmas Day is __________.( )
A. Christ’s birthdayB. Father Christmas’ birthdayC. on Dec. 24th
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选词填空。
visit open long come about
1. This book is ________ London.
2. I want to ______ my grandpa this weekend.
3. You’ll see the Tower Bridge. It can ______.
4. ______ to my house. You’ll see my new toys.
5. This river is River Thames. It’s very _______.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选词填空。
in to is it's let's
【1】What's the weather like ______ London?
【2】Welcome __________ our school!
【3】______ go to the playground.
【4】______ time for lunch.
【5】______ the water cold in Sydney?
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容选择问题的答案,把答案的字母编号写在括号内。
Lily and her family are busy from Monday to Friday. So they are happy at the weekend. They get up late on Saturday morning. After breakfast, Lily’s mother goes to the market to buy food. Sometimes she also buys some flowers. Lily and her father stay at home. Usually Lily’s father washes his car and Lily waters flowers in the garden. In the afternoon, Lily and her father go out to see a film. Lily’s mother usually goes out to meet her friends. But they always have dinner together. On Sunday, they usually walk to the park. They have a picnic there. They always take their brown dog with them on Sunday.
【1】What does Lily’s mother usually do on Saturday morning? ( )
A. She usually meets her friends.
B. She usually goes to the market.
C. She stays at home.
【2】What does Lily’s father usually do on Saturday morning? ( )
A. He usually buys some flowers.
B. He usually waters the flowers.
C. He usually washes his car.
【3】What does Lily usually do on Saturday afternoon? ( )
A. She usually sees a film with her mother.
B. She usually goes to the park.
C. She usually goes to the cinema with her father.
【4】What do Lily and her family do on Sunday? ( )
A. They usually go to see a film.
B. They usually have a picnic.
C. They usually go boating.
【5】What colour is the pet? ( )
A. It’s brown.B. It’s cute.C. It’s on Sunday.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容选择正确答案。
Yang Ling lives in Nanjing. She has a good e-friend. Her name is Lily. She lives in a small town near London now. Lily sends an email to Yangling every Sunday. She tells Yang Ling that her father is American,but her mother is from Australia. They speak English. Lily’s father is a Maths teacher. He likes teaching. Lily’s mother is a housewife. She always does the cooking and cleaning at home. She likes drinking tea with her friends in the afternoon. Lily likes Chinese very much. She doesn’t have Chinese lessons at school. She studies Chinese after school.
【1】Yang Ling’s e-friend lives in _________.( )
A. NanjingB. LondonC. a small town
【2】Lily sends an email to Yangling _________. ( )
A. every SaturdayB. every SundayC. this Sunday
【3】Lily’s father _____________. ( )
A. teaches MathsB. doesn’t like his workC. speaks Chinese
【4】Lily’s mother ____________. ( )
A. is a teacherB. doesn’t workC. is an office worker
【5】Does Lily have dancing lessons after school? ___________. ( )
A. Yes, she does.B. No, she doesn’t.C. Sorry, I don’t know.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】看图表,判断正(T)误(F)。
Today Names | Morning | Afternoon |
Lingling | Music | Chinese |
Xiaoming | PE | English |
Maomao | Maths | Music |
Xiaoli | Chinese | Art |
【1】Lingling has English in the afternoon. (_____)
【2】Lingling and Xiaoli have Chinese today. (_____)
【3】Xiaoming has English in the morning. (_____)
【4】Maomao has Maths and Music today. (_____)
【5】Xiaoli has Chinese and English today. (_____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解根据短文内容, 选择正确答案。
Hello! My name is Helen. I have a pen. It is red. My friend Bob has a pencil case. It’s black. One day, I can’t find my pen, where is it? It’s in the pencil case! Where is my pencil case? Look, it is in the desk.
【1】Helen has a pen. It is _______. ( )
A.blackB.redC.yellow
【2】_______ can’t find the pen. ( )
A.BobB.JackC.Helen
【3】Bob has a _______. ( )
A.red penB.red pencilC.black pencil case
【4】—Where is the pen? ( )
—______
A.It’s in the pencil case.B.Bob can’t find it.C.It’s in the school bag.
【5】______ is in the desk. ( )
A.The pencilB.The penC.The pencil case
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com