【题目】阅读理解,选择正确答案。
Hello, boys and girls. My name is Kangkang. I'm from Tianjin. I'm in No.1 middle school.
My mother works in No.1middle school. She teaches Chinese. My father is a doctor in a hospital. They both work hard.
On Sunday my mother and I often do some shopping. My mother likes shopping a lot. We will go shopping this Sunday afternoon. My mother says she will buy me a red coat. But I don't like red. I want a yellow one. My mother says yes to me. I am happy.
My father doesn't like shopping at all. He likes animals best. He often takes me to the zoo. My favorite animal is the panda. I think the panda is very cute. This Sunday morning my father will go to the zoo with me.
I love my parents very much. They love me, too. I have a happy family.
【1】Kangkang's mother is a ____________.( )
A. doctorB. nurseC. teacher
【2】What color does Kangkang like? ( )
A. redB. yellowC. black
【3】_____ likes animals best. ( )
A. Kangkang's motherB. KangkangC. Kangkang's father
【4】______ is Kangkang's favorite animal? ( )
A. The monkeyB. The pandaC. The elephant
【5】There are (有) ______ people in Kangkang's family. ( )
A. twoB. threeC. four
【答案】
【1】C
【2】B
【3】C
【4】B
【5】B
【解析】
【1】本句意思是康康的妈妈是一名…根据短文第二行可知,她是一名老师,故答案为:C。
【2】本句意思是康康喜欢什么颜色?根据短文第二段最后一行可知,她想要黄色的大衣,因此她喜欢黄色,故答案为:B。
【3】本句意思是谁最喜欢动物?根据短文第四段可知,是爸爸最喜欢动物。故答案为:C。
【4】本句意思…是康康最喜欢的动物?根据短文第四段可知,康康最喜爱的是熊猫。故答案为:B。
【5】本句意思是康康的家里有几口人?根据短文可知,康康家有三口人。故答案为:B。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解。
This is a picture of a family. The grandmother’s name is Harry Smith. The grandfather’s name is Jean Smith. They are very old. They are Americans.
The father’s name is Lake Smith. He is 40. The mother’s name is Kate Smith. She is 40,too. They have a son of ten and a daughter of fifteen.
The son’s name is Jim Smith and the daughter’s mane is Lily Smith. They are students of No.13 Middle School. Kate is a teacher of the same school. Lake is a policeman. It’s a very good family.
【1】Lake Smith’s parents are_________ . ( )
A. AmericansB. AmericanC. America
【2】John’s father is_________ . ( )
A. 44B. 40C. very old
【3】Lily’s mother is a__________. ( )
A. teacherB. policemanC. doctor
【4】They are in the __________ school. ( )
A. someB. sameC. any
【5】The family has _________children. ( )
A. sixB. twoC. four
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】从句中找出含有与例词同类的单词。
1. older Who is taller than you? ________
2. both They’re all so big and tall.________
3. kilogram My brother is 1.65 metres. ________
4. city Wu Yifan is going on a trip to the countryside.________
5. tree Tell me why is my shadow longer. ________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,选择正确的答案。
Sandy is my good friend. She is friendly. She often washes her clothes on the weekend. She likes candies. They are sweet. I don’t like candies. I like apples. They are sweet, too. We have music on Tuesdays. We love music very much. Our music teacher is Miss Hu. She’s very funny.
【1】Sandy is a ______girl.( )
A.shyB.friendlyC.strict
【2】Sandy often _____on the weekend. ( )
A.watches TVB.reads booksC.washes clothes
【3】_____are sweet. ( )
A.CandiesB.ApplesC.Candies and apples
【4】We have ______on Tuesdays. ( )
A.EnglishB.musicC.Chinese
【5】Miss Hu is very ____.( )
A.tallB.youngC.funny
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解。
Hi, I’m Peter. I’m a pupil. On Sunday, I don’t go to school. I like science very much. I often go to the Science Museum on Sunday. There I can play football with the robots. And I also can play chess with them. They can dance, too. They are my good friends. I hope(希望) I can play with them every day.
根据短文内容判断对T错F。
【1】Peter is a student. (________)
【2】Peter often goes to the park on Sunday. (________)
【3】Peter can play basketball with the robots. (________)
【4】The robots in the Science Museum can’t play chess. (________)
【5】Peter hopes he can play with the robots every day. (________)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读短文,判断下列句子是(T)否(F)正确。
There is a nature park near our school. The nature park is so big. There is a forest in the nature park. There are so many flowers. There is a lake between the flowers. There are many ducks on the lake. What a beautiful park it is!
【1】The nature park is so small. (_______)
【2】There is a forest in the nature park. (_______)
【3】There are lots of flowers. (_______)
【4】There is a lake beside the flowers. (_______)
【5】There are many ducks on the lake. (_______)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选择合适的单词填空。
can be cross on to
【1】The students are going ____ the bookstore.
【2】The rabbits ____ jump.
【3】The light is red. You can’t ____ the street.
【4】There are many apples ____ the tree.
【5】____ careful. The light is yellow.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读对话,根据对话内容选择合适的语句,将其标号填写在横线上。
A. What will you dress up as on Halloween?
B. Children like the holiday very much.
C. What activities do children do on that day?
D. Children eat candies on that day.
E. When is it ?
A: Hooray! Halloween is coming.
B: Who likes the holiday best?
A:【1】
B: 【2】
A:It’s on October 31st.
B:What’s special food for Halloween?
A:【3】
B:【4】
A:Children dress up at night and knock on doors for candies.
B:【5】
A:I will dress up as an alien on that day.
B:Sounds exciting.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选择与所给单词画线部分发音相同的选项
A. white B. shout C. sing D. snow
E. lake F. broom C. cloud N. hear
I. point J. race K. which L. oil
M. term N. ring O. pair P. like
Q. yellow R. rice S. skate T. year
U. dear V. grow W. hair X. where
(1)baby ________ (2)loud ________
(3)line ________ (4)show ________
(5)south ________ (6)milk________
(7)wing ________ (8)near ________
(9)join ________ (10)air ________
(11)what ________ (12)yes________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com