【题目】阅读判断,正确的在括号内填T,错误的填F。
Hainan is my hometown(家乡). It’s a very beautiful island. The buildings are tall, and the trees are tall, too. Summer is the favourite season for many people in Hainan. It’s hot and sunny. The boys and girls can wear their sunglasses and beautiful T-shirts. They can swim in the sea, too. The favourite drink in Hainan is coconut(椰子) juice. It’s fresh and sweet. It’s very delicious. Spring is very warm in Hainan. Autumn is cool. It seems( 似乎) that there is no winter in Hainan because it’s warm and cool in winter. It’s not very cold.
【1】Spring is the favourite season for many people in Hainan.(_____)
【2】It's sunny and hot in summer.(_____)
【3】The boys and girls can swim in the sea.(____)
【4】Spring is very cool in Hainan.(____)
【5】It's warm and cool in winter in Hainan.(____)
【答案】
【1】F
【2】T
【3】T
【4】F
【5】T
【解析】
【1】细节理解,根据Sunmmer is the favourite season for many people in Hainan.得知夏天是海南很多人最喜欢的季节。故答案为:F。
【2】细节理解,根据It’s hot and sunny得知天气又热又晴朗,故答案为:T。
【3】细节理解,根据They can swim in the sea, too.得知孩子们能在海里游泳,故答案为:T。
【4】细节理解,根据Spring is very warm in Hainan得知春天海南很暖和,故答案为:F。
【5】细节理解,根据It seems that there is no winter in Hainan because it’s warm and cool in winter得知海南的冬天暖和凉爽,故答案为:T。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读一读,选择合适的答语。
A. He is a bus driver.
B. He can run fast.
C. Yes, she is.
D. I can run fast.
E. That's me.
F. Her name's Tina.
G. No, I'm not.
H. No, I don't.
I. No, she can't.
J. My bike is yellow.
【1】Do you have a kite? (_____)
【2】What does your brother do? (_____)
【3】Are you hungry? (_____)
【4】What can he do? (_____)
【5】Is your mother a nurse? (_____)
【6】What can you do? (_____)
【7】Who is that? (_____)
【8】What's her name? (_____)
【9】What colour is your bike? (_____)
【10】Can she fly a kite? (_____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】英汉互译。
1.Ken is making a call to Sandy.
_____________________________________________
2.I received Christmas presents from my parents.
_____________________________________________
3.We should save every piece of paper.
_____________________________________________
4.Peter跑得比John快。
_____________________________________________
5.我们一起去公园野餐怎样?
_____________________________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据汉语提示,完成句子,做个小小翻译家。
1. 我比你矮6厘米。
I’m 6 cm _________ __________ __________.
2. 我们下午喝了茶。
We________ ___________ in the afternoon.
3. 我们坐飞机去那里的。
We went there_____________ _____________.
4. 我以前个子小,所以自行车骑得不好。
I was short before, so I _________ __________ my bike.
5. 你的周末怎么样?
________ __________ your weekend?
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】按要求写出单词
(1)watch (三单)________
(2)take (过去式)________
(3)put (原形)________
(4)run (现在分词)________
(5)good(副词)________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】从方框中选择恰当的选项完成句子。
A. Spring B. both C. reading D. with E. for
F. like G. November H. doing I. play J. on
【1】We can have a birthday party for ______ of you.
【2】He is ________ books in the library.
【3】I’ll sing a song ______ her.
【4】It’s ______ the third Sunday in June.
【5】You can play ______ Robin.
【6】I often ______ football on Sundays.
【7】______ is green with flowers and songs.
【8】Thirty days has April, June, September and ______.
【9】Do you like to fly ______ a bird?
【10】Are you ______ morning exercises?
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】匹配题。
A. I play sports at5:00p.m.
B. Because the weather is good and the colours are beautiful.
C. The red one.
D. Sometimes I go for a walk.
E. They are beside the computer.
【1】What do you do on the weekend? (____)
【2】When do you play sports? (____)
【3】Which leaf do you like best? (____)
【4】Where are the photos? (____)
【5】Why do you like autumn best? (____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读对话,判断正(T)误(F)。
A: Hello, Mike.
B: Hello, Liu Tao.
A: Do you like balls?
B: No, I don’t. I like stickers.
A: I like stickers too. Do you have any stickers?
B: Yes, I do. They are in my schoolbag.
A: How many stickers do you have?
B: I have fourteen.
A: Can I have one?
B: Sure, here you are.
A: Thank you.
【1】Mike likes balls. (_____)
【2】Mike likes stickers. (_____)
【3】The stickers are in the desk. (_____)
【4】Mike has fifteen stickers. (_____)
【5】Liu Tao would like a sticker. (_____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】从Ⅱ栏中找出与I栏相对应的句子,将其序号填在题前括号里。
I Ⅱ
(_____)1. Where are you going? A. We have three.
(_____)2. What are you doing? B. Yes, I do.
(_____)3.How many apples do you have? C. No, but I have a cute cat.
(_____)4. Do you like apples? D. Yes, I did.
(_____)5. Do you have a dog? E. Some milk.
(_____)6. Did you go to the Summer Palace? F. The girl in red.
(_____)7.What did you do on Monday? G. I’m going to the bookshop.
(_____)8. What’s in the bottle? H. The brown dog’s.
(_____)9.Who is the lollipop (棒棒糖) for? I. I’m making a fruit salad.
(_____)10.Whose tail is short? J. I climbed the mountain with my classmates.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com