【题目】英汉互译。
【1】买一条连衣裙 __________
【2】May I help you? __________
【3】它们在这儿! __________
【4】ice cream __________
【5】购物 __________
【6】Excuse me. __________
【答案】
【1】buy a dress
【2】a.要我帮忙吗? b.请问买什么?(商场用语)
【3】Here they are!
【4】冰淇淋
【5】go shopping
【6】打扰一下。
【解析】
【1】买buy,一条连衣裙a dress,买一条连衣裙buy a dress。故答案为buy a dress。
【2】May I help you?此句有两种意思第一种表示要我帮忙吗?第二种是导购常说的话请问买什么?故答案为a.要我帮忙吗? b.请问买什么?(商场用语)。
【3】它们在这儿!Here they are!倒装句。故答案为Here they are!。
【4】冰淇淋ice cream。故答案为冰淇淋。
【5】购物go shopping。固定搭配。故答案为go shopping。
【6】打扰一下。Excuse me. 故答案为打扰一下。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选择出不同类的单词。
【1】A.schoolB.libraryC.where
【2】A.showB.classroomC.playground
【3】A.wearB.isC.shirt
【4】A.thisB.thoseC.these
【5】A.greatB.myC.your
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】从表格中选择合适的词填空,使句子完整(每词用一次)。(5%)
spent unhealthy hundreds shall noisy |
(1)we go to the park this Sunday?
(2)Aliceher summer holiday in London last year.
(3)It'sto eat too much cola and the chips.
(4) of people gather at the playground to watch the game.
(5)Peter is aboy.He usually talks with classmates in class.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,判断下列句子的正(T)误(F)
My name is Lily. This is my house. There are five rooms in my house. This is my father and mother’s room. There are three pictures on the wall. There is a desk near the window. There are two chairs behind the desk. On the left of the room, there is a toilet. On the right, it’s my room. There are four pictures and a poster on the wall.
【1】ThisisLily'shouse. (_____)
【2】There are four rooms in the house. (_____)
【3】TherearethreepicturesinLily'sroom. (_____)
【4】Therearetwochairsandadeskinfatherandmother'sroom. (_____)
【5】The toiletisonthe right of my fatherandmother'sroom. (_____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据首字母填空。
1. —When will you l __________?
—At seven o’clock.
2. I went there in A __________.
3. You have to take your p __________ when you go abroad (到国外).
4. I’ve got two t __________ of the film. Let’s see it together.
5. I met my c __________ on the way to school.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】欢迎走进阅读乐园。阅读短文,选择正确答案。
Hello!MynameisWangHua.I'magirl.IamfromChina.I’mten. I like red, yellowandgreen. Thisismy friend, LiQiang.Heisaboy. He'snine.Helikesblack,blueandgreen.
【1】WangHuais a________. ( )
A.girlB.boyC.Idon'tknow
【2】________isnine. ( )
A.WangHuaB.LiQiangC.WangQiang
【3】WangHuais________. ( )
A.eightB.tenC.nine
【4】LiQianglikes________. ( )
A.black,blueandgreenB.red,yellow andgreen C.black, redandgreen
【5】WangHuaisfrom________. ( )
A.ChinaB.CanadaC.theUK
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,根据文章内容判断对(T)错(F)。
A five-year-old boy lived with his father in a small town. His mother died two years ago, so only his father took care of him.
One day the father had some important work to do in a big city. He had to leave the boy at home. He was worried about his son all the time and drove home as quickly as he could after his work. When he got home, the boy was sleeping. The father found a bowl of noodles under the quilt(被子). He woke the boy up and shouted out, "Why are you so naughty, making the quilt so dirty?" The boy said with tears in his eyes, "You had a bad cold yesterday, so I cooked a bowl of noodles for you. I was afraid your noodles would get cold, so I put the noodles here to keep them hot. Hearing this, the father felt sorry. He put his arms around his son without saying a word.
( ) (1)The boy lived with his father because his mother was very busy.
( ) (2)The father drove home very quickly because he was worried about his son.
( ) (3) When the father found a bowl of noodles under the quilt, he was angry.
( ) (4)The boy put a bowl of noodles under the quilt because he wanted to keep the noodles hot for his father.
( ) (5)The father put his arms around his son and said sorry to him.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】翻译词组。
1. 穿上___________________ 2. 脱掉___________________
3. 不得不___________________ 4. 漂亮的衣服________________
5. 摘一个大红蘑菇__________________ 6. 不明白___________________
7. 看上去那么美味_________________ 8. 有害的___________________
9. 童话故事___________________ 10. 在王子的家_________________
11. 我的手套____________________ 12. 太可惜了___________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,判断正误。
One day, long long ago, a little baby was born(出生). His name was Jesus(耶稣). Jesus was a special baby. Many people said he was the son of God(上帝). When he was born, a new star was in the sky. Three wise men saw the star. They followed the star to Jesus. They brought the baby special gifts. When the baby grew into a man, he was a great teacher. He taught people to love God and to love each other. Jesus's birthday,December 25th, is Christmas Day. We give gifts to our friends and family at Christmas. We put stars on our Christmas trees, too.
(1)Many people said God was Jesus's father.
(2)Jesus was a special boy.
(3)Jesus was a teacher. He taught English.
(4)Jesus taught people to love each other.
(5)Jesus's birthday is November 25th.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com