题目列表(包括答案和解析)
Ⅰ.听录音,选择李华这一天参观了哪些地方.按照李华参观的顺序,把图片的序号填在下面的括号内.
1.( ) 2.( ) 3.( ) 4.( ) 5.( ) 6.( )
Ⅱ.听录音,判断对错.
7.Last Saturday the speaker went to a computer show.
( )
8.The speaker went to the show with his father and mother.
( )
9.They saw many computers there.
( )
10.They didn't buy anything.
( )
11.The speaker didn't like computers.
( )
Ⅲ.听短文,根据听到的短文内容填空.
Thank you for joining CCTV's Around The World program. 12 now, we are in Egypt, 13 in the desert. It's a 14 and 15 day! There are many people here on vacation. Some are 16 photos of the pyramids. 17 are riding camels. The Egyptians are 18 a kind of scarf on their heads. I guess they wear them 19 it's so hot! Behind me I can see the city of Cairo. 20 looking at five thousand years of history! 21 an interesting place!
听力(15分)
A.根据所听句子,选择正确的图片:
1.
A.![]()
B.![]()
C.![]()
2.
A.![]()
B.![]()
C.![]()
3.
A.![]()
B.![]()
C.![]()
4.
A.![]()
B.![]()
C.![]()
5.
A.![]()
B.![]()
C.![]()
B.根据听到的对话和问题,选择正确的答案:
6.
A.He asked her to get him a stamp.
B.He asked her to get him something to eat.
C.He asked her to get him some beer.
7.
A.Near a supermarket.
B.Next to a hospital.
C.Next to a cinema.
8.
A.Yes, because she is ill.
B.No, because she is ill.
C.Yes, because she is going to the theatre.
9.
A.He is going to have a walk.
B.He is going to have a drink.
C.He is going to run for a while.
10.
A.He is writing in his office.
B.He is reading in the library.
C.He is drawing in his room.
C.根据听到的短文,选择正确的答案:
11.Mary went to the town ________.
A.in the afternoon
B.at night
C.in the morning
12.The story tells us ________.
A.Mary was going to do some shopping in town.
B.Mary was going to buy a basket of eggs.
C.Mary was going to sell eggs.
13.What was Marry thinking o her way to the market?
A.The eggs would sell well.
B.She would buy more eggs.
C.She would have a good time.
14.―Why was Marry in hospital? ―Because ________.
A.a bike hit her.
B.a car hit her.
C.a bus hit her.
15.Which is not right?
A.Mary was in hospital when she woke up the next day.
B.Mary died when the car hit her.
C.Mary's mother had to stay in hospital for about a week.
| A.文章开篇作者说:“乡村是我永远的家园。在我全部的生活中,乡村是最重要的。”这一行文的好处是开门见山,直接抒发了作者对乡村的热爱之情。 |
| B.在第三段作者运用比喻的手法把高粱、谷子、玉米等农作物比作了自己的兄弟,细致入微地描写了它们正在健康成长的模样。 |
| C.第五段作者运用排比修辞,使文章的行文充满气势,生动地写出了在充满铁质的乡村中生活的农人们旺盛的生命力和他们坚强、直率、质朴的性格。 |
| D.作者用饱含深情的笔墨,描绘了乡村生活的图景以及在乡村中生活着的人们,凸显了乡村“处处铁质,铁质处处”的风貌。 |
| |||||
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com