题目列表(包括答案和解析)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
________. He had more money than he could ever spend, and he was admired and looked up to by his community._____ _____ .He was not happy. All his life he had been pursuing happiness and struggling for happiness, but he had never been able to find it.
Then one day he heard about a hidden temple in Nepal that had a special room that contained the secret of happiness.____ ___ .After many years searching and countless hardships he arrived there. He was tired and penniless, but he knew that none of that mattered now because he had found the temple. He asked a wise, smiling monk(和尚)if he could enter the special room. The monk agreed and showed him to the stairs leading to the room.____ __ .He stared into the room with sunlight streaming through the window and saw what he had come so far to find. There hanging on the wall was the secret of happiness. The man looked at his reflection in the mirror and laughed.
____ .Happiness is a choice that we can make. Don’t spend the rest of your life searching the world for happiness then. Just look at the mirror and laugh. Let the happiness flow from your heart, mind, and soul until it fills your life and the lives of all around you.
A. He immediately sold all that he owned and set out to find this hidden temple.
B. The man found the secret of happiness at last.
C. But he knew that something was missing in his life.
D. He climbed them with legs shaking with expectation and slowly opened the door.
E. There was once a very wealthy and successful man.
F. It is time we all realized that we were the secret of our own happiness.
G. It was difficult to find the temple in Nepal.
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
____1.____. He had more money than he could ever spend, and he was admired and looked up to by his community._____ 2._____ .He was not happy. All his life he had been pursuing happiness and struggling for happiness, but he had never been able to find it.
Then one day he heard about a hidden temple in Nepal that had a special room that contained the secret of happiness.____ 3.___ .After many years searching and countless hardships he arrived there. He was tired and penniless, but he knew that none of that mattered now because he had found the temple. He asked a wise, smiling monk(和尚)if he could enter the special room. The monk agreed and showed him to the stairs leading to the room.____ 4.__ .He stared into the room with sunlight streaming through the window and saw what he had come so far to find. There hanging on the wall was the secret of happiness. The man looked at his reflection in the mirror and laughed.
_5.___ .Happiness is a choice that we can make. Don’t spend the rest of your life searching the world for happiness then. Just look at the mirror and laugh. Let the happiness flow from your heart, mind, and soul until it fills your life and the lives of all around you.
A. He immediately sold all that he owned and set out to find this hidden temple.
B. The man found the secret of happiness at last.
C. But he knew that something was missing in his life.
D. He climbed them with legs shaking with expectation and slowly opened the door.
E. There was once a very wealthy and successful man.
F. It is time we all realized that we were the secret of our own happiness.
G. It was difficult to find the temple in Nepal.
根据短文内容,从短文后的
选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
____【小题1】____. He had more money than he could ever spend, and he was admired and looked up to by his community._____【小题2】_____ .He was not happy. All his life he had been pursuing happiness and struggling for happiness, but he had never been able to find it.
Then one day he heard about a hidden temple in Nepal that had a special room that contained the secret of happiness.____【小题3】___ .After many years searching and countless hardships he arrived there. He was tired and penniless, but he knew that none of that mattered now because he had found the temple. He asked a wise, smiling monk(和尚)if he could enter the special room. The monk agreed and showed him to the stairs leading to the room.____【小题4】__ .He stared into the room with sunlight streaming through the window and saw what he had come so far to find. There hanging on the wall was the secret of happiness. The man looked at his reflection in the mirror and laughed.
_【小题5】___ .Happiness is a choice that we can make. Don’t spend the rest of your life searching the world for happiness then. Just look at the mirror and laugh. Let the happiness flow from your heart, mind, and soul until it fills your life and the lives of all around you.
| A.He immediately sold all that he owned and set out to find this hidden temple. |
| B.The man found the secret of happiness at last. |
| C.But he knew that something was missing in his life. |
| D.He climbed them with legs shaking with expectation and slowly opened the door. |
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
____46____ . He had more money than he could ever spend, and he was admired and looked up to by his community._____47_____ .He was not happy. All his life he had been pursuing happiness and struggling for happiness, but he had never been able to find it.
Then one day he heard about a hidden temple in Nepal that had a special room that contained the secret of happiness._____48_____ .After many years searching and countless hardships he arrived there. He was tired and penniless, but he knew that none of that mattered now because he had found the temple. He asked a wise, smiling monk(和尚)if he could enter the special room. The monk agreed and showed him to the stairs leading to the room._____49____ .He stared into the room with sunlight streaming through the window and saw what he had come so far to find. There hanging on the wall was the secret of happiness. The man looked at his reflection in the mirror and laughed.
___50___ .Happiness is a choice that we can make. Don’t spend the rest of your life searching the world for happiness then. Just look at the mirror and laugh. Let the happiness flow from your heart, mind, and soul until it fills your life and the lives of all around you.
He immediately sold all that he owned and set out to find this hidden temple. The man found the secret of happiness at last.
But he knew that something was missing in his life.
He climbed them with legs shaking with expectation and slowly opened the door.
There was once a very wealthy and successful man.
It is time we all realized that we were the secret of our own happiness.
It was difficult to find the temple in Nepal.
EAT YOUR VEGETABLES. Wash your hands. Always say "please" and "thank you ".We are full of advice for our children, but when it comes to money, we often have little to say. As a result, our children may grow up with clean hands and good manners, but without any idea how to manage their money.Here are some basics that will help guide them their entire lives:
Show them the future. If your 13-year-old girl were to save $1.000,invest(投资)it at 8% and add $100 every month, by the time she's 65,she would have $980,983!zxxk
Be careful of credit(信用).Credit cards can help you buy necessary things and build a credit history, but they must be used responsibly, which means paying off your debt in time. Explain to your children that when you buy something using a credit card, you can easily end up paying two or three times what you would have paid if you used cash.
Teach patience. Suppose your child wants a new bicycle that costs $150.Rather than paying the cash, give him some regular pocket money and explain that by putting aside,say,$15 each week, he will be able to buy it for himself in only ten weeks.
Provide incentive. Tell your children the importance of saving. "For every dollar he or she agrees to save and invest rather than spend, you agree to add another dollar to the pot, "says Cathy Pareto, expert in money planning.
Explain your values. Values and money are deeply intertwined(缠结在一起), says Eilleen Gallo, co-author of The Financially Intelligent Parent. When your child demands that you buy something, explain why you really don't want to buy it. "You might say, 'I'd rather save that money for your education,'" advises Gallo. Every time you spend or don't spend money, you have a chance to share your values.
【小题1】The writer gives some basics to help ____ in a proper way.
| A.parents teach their children how to deal with money |
| B.children follow their parents 'instructions |
| C.children manage their money |
| D.parents save their money |
| A.honor | B.praise | C.excitement | D.encouragement |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com