B. 在进行Service Learnin.由生活常识来看.要写一个调查报告 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.

It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.

McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.

“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”

The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.

McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.

“I never had any bad results from customers,” he said.

39. Why was McCormick sentenced to prison?

A. He sold bombs.                              B. He caused death of people.

C. He made detectors.                              D. He cheated in business.

40. According to the judge, what McCormick had done ________ .

A. increased the cost of safeguarding

B. lowered people’s guard against danger

C. changed people’s idea of social security

D. caused innocent people to commit crimes

41. Which of the following is true of the detectors?

A. They have not been sold to Africa.

B. They have caused many serious problems.

C. They can find dangerous objects in water.

D. They don't function on the basis of science.

42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .

A. sold the equipment at a low price

B. was well-known in most countries

C. did not think he had committed the crime

D. had not got such huge profit as mentioned in the text

【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。

段落

关键词、句

大意推测

第一部分(Para. 1-3)

McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London

新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。

第二部分(Para. 4)

cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people

法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。

第三部分(Para. 5-7)

But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results

案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。

【解析】

39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。

40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。

41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。

解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。

42. D。推理判断题。难度:中等。

解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较

本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。

查看答案和解析>>

In 1883, a creative engineer named John Roebling was inspired by an idea to build a great bridge connecting New York with the Long Island. However, bridge building experts thought that this was an impossible project and told Roebling to forget it. But Roebling could not ignore the vision of this bridge. After much discussion and persuasion he managed to convince his son Washington, an engineer, that the bridge could be built.

The father and son developed concepts of how it could be completed and how the difficulties could be overcome. After that, they began to build their dream bridge.

The project started well, but when it was only a few months underway (在进行中) a tragic accident on the site took the life of John Roebling. Washington was also injured and left with a certain amount of brain damage, which made him unable to walk or talk or even move.

Everyone had a negative comment since the Roeblings were the only one who knew how to build the bridge. In spite of these difficulties, Washington was never discouraged and still had a burning desire to complete the bridge. It seemed that there was a message for him not to give up. Suddenly an idea hit him. All he could do was to move one finger and he decided to make the best use of it. By moving it, he slowly developed a code of communication with his wife. Then he used the same method of tapping her arm to tell the engineers what to do. The project was underway again. For 13 years Washington tapped out his instructions with his finger on his wife's arm, until the bridge was finally completed.

Today the Brooklyn Bridge stands in all its glory to the victory of one man's determination not to be defeated by circumstances. This is one of the best examples of a never-say-die attitude that overcomes a terrible physical disability and achieves an impossible goal.

1.When John Roebling had the idea of building the bridge, ________.

A. his son supported him immediately   

B. many experts thought it impossible

C. there was no bridge around New York     

D. he persuaded the government to support him

2.What is the right order of the following statements?

a. The Roeblings talked about the possibilities of building the bridge.

b. Washington became disabled.

c. John Roebling believed that building the bridge was possible.

d. Washington's wife helped instruct the building.

A. a d c b              B. b c d a          C. c a b d              D. a d b c

3.It can be inferred from the passage that ________.

A. the government did offer much help to building the bridge

B. to go to the long Island, we can go across Brooklyn Bridge now

C. Washington had only one finger after the accident

D. it took 13 years to complete the bridge

4.What is the main idea of the passage?

A. the Roeblings were devoted to their work

B. how the Brooklyn Bridge was built by the Roeblings.

C. a strong will is not to be defeated.            

D. success lies in patience and hard work.

查看答案和解析>>

在进行实验方案设计时,为了排除其他因素的干扰,使影响实验效果的因素能准确明显地表现出来,一般只考虑


  1. A.
    一个变量因素
  2. B.
    两个变量因素
  3. C.
    多个变量因素
  4. D.
    综合因素

查看答案和解析>>

单词拼写—注意运用该单词的正确形式(共10小题;每小题1分,满分10分)
【小题1】He got a job in a foreign company after g ___________(毕业) from university.
【小题2】Two-thirds of people there died or were ___________ (受伤) during the earthquake
【小题3】She felt the warm sand b__________ (在…下面 )her feet.
【小题4】I like my sister but she has one serious ______________(缺点).
【小题5】I like the way you o_________(组织) the information in the report.
【小题6】India has a lot of f____________ English speakers.
【小题7】I'm rather u___________ to hear that you didn't get the job you wanted.
【小题8】When people use words and e____________ different from the “standard language”, it is called a dialect.
【小题9】China is our motherland, and Chinese is our n__________ language.
【小题10】According to the weather f__________ it will rain tomorrow.

查看答案和解析>>

第二节   书面表达(满分25分)

在当今数字化的时代,不少老师不在进行串门式的家访,而是借助短信、QQ、E-mail、等通讯方式与学生家长沟通。信息时代的教学,还需要家访吗?请根据下面的文字材料用英语写一篇120词左右的短文,并谈谈你自己的看法。

观点一:有必要

家访有利于家长和老师更好地沟通,共同努力帮助学生学习;

家访可以全方位了解学生,学生能感受到老师的关心。

观点二:没必要

家访浪费时间和精力;

借助短信、网络等与学生家长沟通更加及时方便。

注意:

1.词数:100-120左右。

2.参考词汇:家访:home visits

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

查看答案和解析>>


同步练习册答案