A. 细节理解题. 由“the students were asked to rate the personality of “Person A based on a particular deion. 一句可知. 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.

It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.

McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.

“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”

The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.

McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.

“I never had any bad results from customers,” he said.

39. Why was McCormick sentenced to prison?

A. He sold bombs.                              B. He caused death of people.

C. He made detectors.                              D. He cheated in business.

40. According to the judge, what McCormick had done ________ .

A. increased the cost of safeguarding

B. lowered people’s guard against danger

C. changed people’s idea of social security

D. caused innocent people to commit crimes

41. Which of the following is true of the detectors?

A. They have not been sold to Africa.

B. They have caused many serious problems.

C. They can find dangerous objects in water.

D. They don't function on the basis of science.

42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .

A. sold the equipment at a low price

B. was well-known in most countries

C. did not think he had committed the crime

D. had not got such huge profit as mentioned in the text

【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。

段落

关键词、句

大意推测

第一部分(Para. 1-3)

McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London

新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。

第二部分(Para. 4)

cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people

法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。

第三部分(Para. 5-7)

But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results

案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。

【解析】

39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。

40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。

41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。

解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。

42. D。推理判断题。难度:中等。

解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较

本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。

查看答案和解析>>

阅读理解

  A Low-Carbon Economy(LCE)or Low-Fossil-Fuel Economy(LFFE)is an economy which has a smallest output of greenhouse gas(GHG)release into the atmosphere, but specifically refers to the greenhouse gas CO2.Recently, most of scientific and public opinion has come to the conclusion that there is such an accumulation of GHG(especially CO2)in the atmosphere due to human-related activities that the climate is changing.The over-concentration of these gases is producing global warming that affects long-term climate, with negative impacts on humanity in the foreseeable future.Globally performed LCEs therefore, are proposed as a means to avoid catastrophic climate change, and as a forerunner to the more advanced, zero-carbon society and renewable-energy economy.

  Some nations are low-carbon societies which are not heavily industrialized or populated.In order to avoid climate change at any point in the future, all nations considered carbon-thick societies and societies which are heavily populated, should become zero-carbon societies and economies.Several of these countries have promised to become “low carbon” but not entirely zero carbon, and claim that release will be cut by 100% by offsetting release rather than stopping all release.In other words, some release will continue which will be offset, so they are not low-release.

  Nations seek to become low-carbon economies as part of a national global warming reductionstrategy.A comprehensive strategy to manage global warming is carbon neutrality, geoengineering andadaptation to global warming.

  Nuclear power, or, the proposed strategies of carbon collection and storage(CCS)have been proposed as the primary means to achieve a LCE while continuing to exploit non-renewable resources; there is concern, however, with the matter of spent-nuclear-fuel storage, security and the uncertainty of costs and time needed to successfully carry out CCS worldwide and with guarantees that the stored release will not leak into the atmosphere.Alternatively, many have proposed renewable energy should be the main basis of a LCE, but, they have their associated problems of high-cost and inefficiency; this is changing, however, since investment and production have been growing significantly in recent times.Furthermore, regardless of the effect to the atmosphere by GHG releases, the growing issue of peak oil may also be reason enough for a change to a LCE.

[解题导语]为了保护环境,节约资源,我们应该实行新的生活方式,也就是文章中所介绍的低碳生活。

(1)

Low-carbon economy is encouraged for the following reasons except that ________.

[  ]

A.

too much greenhouse gas CO2 is released

B.

the over-concentration of greenhouse gases is producing global warming

C.

it can avoid catastrophic climate change

D.

low carbon and zero carbon nations and societies claim for it

(2)

The underlined word in the first paragraph probably means ________.

[  ]

A.

warning

B.

pioneer

C.

symbol

D.

guide

(3)

According to the passage, which of the following is NOT true?

[  ]

A.

Nuclear power could act as one of the primary means to achieve a LCE.

B.

There's worry about spent-nuclear-fuel storage, security and the uncertainty of costs.

C.

The stored release will be likely to leak into the atmosphere.

D.

Renewable energy tends to become the only means to achieve a LCE.

(4)

From the last paragraph, we can infer that the writer's attitude toward the proposal of adapting renewable energy is ________.

[  ]

A.

negative

B.

positive

C.

self-confident

D.

doubtful

查看答案和解析>>

请用本单元所学单词或短语的适当形式填空。

This is an ________(改编本)for children of a play by Shakespeare, which ________(由……改编的)the English original.

查看答案和解析>>

完成句子(共10小题,满分10分)

根据句意,在空格处填入适当的单词使句意完整,每空只能填一个词,请将该部分答案写在答题纸上。

86. 杂技演员走钢丝时, 观众都屏住了呼吸。

The audience ___________ its/their ____________as the acrobat walked along the tightrope.

87. 我期待暑假见到你。

I’m __________ ___________ to seeing you this summer vacation.   

88. 你会知道她是个信守诺言的女孩。

You’ ll find that she is a girl who always ___________ her ___________.

89. 他们很年轻的时候,就开始谋生了。

They began to___________ their ____________ when they were very young.

90.她说她八点在这等我,但现在九点了,她还没出现。

She told me she would meet me here at 8:00. But it is 9 o’clock now and she still hasn’t _____     ___    __ yet.

91. 考试作弊必予追究。

If you cheat in the exam, you'll never                       with it.

92. 这本词典不久就要出版。

The dictionary will be published _________ _________.

93. 经过长时间的讨价还价,我妻子终于把那件裙子的价钱砍了下来。

After bargaining for a long time, my wife succeeded in       ___________the price of the dress.

94.所有认识他的人都羡慕他取得诺贝尔化学奖。

All those who knew him          him            his winning the Nobel Prize for chemistry.

95.他们都是由那位老人养育成人的。

They were all                     by that old man.

 

查看答案和解析>>

假如你叫李华,是金山市某中学学生。最近你校在为一批来自英国的学生征寻住宿家庭,你有意申请。请根据下表提供的信息用英语给校长写封信,说明你申请的理由。

申请理由

住房条件

宽敞、整洁,环境优美

语言优势

擅长英语,父母是英语教授,不会有交流困难

接待经验

上个月刚刚接待过两名美国学生

参观游览

父亲可驾车陪同参观附近的名胜

其  他

……(内容由考生自己添加)

注意:1.文章必须包括所有要点。

2.词数:100左右。信的开头与结尾已为你写好,不计入总词数。

Dear sir,

I’m writing to request a valuable chance to be one of the host families for the British students.                                                                        

                                                                               

                                                                                 

                                                                                      

                                                                                     

                                                                                   Looking forward to your reply.

                                                                         Yours ,

 

查看答案和解析>>


同步练习册答案