解析:从文中看出the result of the game没有the process of learning the sport and other life lessons重要. 答案:less 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

Your mobile phone rings,and instead of usual electronic signals,it’s playing your favorite music.A friend sends your favorite song to cheer you up.One day,a record company might forward new records and music videos to your phone

The mobile business is getting into the music business.For the moment,the interest is in pleasant ring tones,but some companies are hoping to take full advantage of the next generation of mobile phones-all-purpose gadgets that blend phone,personal stereo,video player and Internet browser into one.

Finally,record companies might send new records and videos to fans who register their cell phone numbers.

The fans could pass music or songs along to friends—a kind of musical trading card.Unlike Internet tracks,mobile downloads would be easy for record companies to control,said former record industry official Ralph Simon,who is now chairman of your mobile,based in Santa Monic,California.

“If you pass a song along to other phones through a network,each phone can be charged,” said Simon.“It’s like going through a toll gate(收费站).There’s more possibility for copyright control than there is on the Internet.”

Massachusetts-based Converse is offering a service in Portugal and the Netherlands that lets people record tunes on their voice mail or send music as presents to friends.Finally,people might be able to sing karaoke and pass them along.The company is sure that people will want to use music to reach out and touch someone.

“A mobile phone is not a listening machine,and you’ll be disappointed if you think you can change it to a radio,”said Ohad Ouziel,a creative manager for Converse in Israel.“But if someone sends you a song while you’re on vacation,you appreciate the feeling.”

1.The underlined word “blend”in the second paragraph probably means _____.

A.send

B.become

C.mix

D.compare

解析:从上下文以及该词的搭配可知,blend...into...“把……融为一体”。?

答案:C

2.“Massachusetts-based Converse”in the sixth paragraph probably refers to _____.

A.a person

B.a city in Israel

C.a state in the USA

D.a company

3.Record companies _____ the idea of passing songs and music along mobile phones.

A.are worried about

B.are interested in

C.try hard to stop

D.a company

4.According to Ralph Simon it would be easier to _____ through mobile phone network than through the Internet.

A.protect copyright of music works

B.send personal messages

C.pass along songs and music 

D.send voice mail

 

查看答案和解析>>

预习课文,并从文中找出下列信息。

1.Name two famous classical musicians ________.

2.Blues comes from ________.

3.One of the important elements of jazz is ________.

4.Rock ‘n’ roll developed from ________.

5.The history of popular showed ________.

查看答案和解析>>

预习课文,并从文中找出下列信息。

1.The heritage sites mentioned ________

2.What is the temple and Mansion of Confucius for? ________

3.To foreigners, the Old Town of Lijiang is ________.

4.Location of Jiuzhaigou Valley ________.

5.What is water in Jiuzhaigou Valley famous for ________.

查看答案和解析>>

阅读理解

阅读下列短文,从文中所给的四个选项(A,B,C和D)中,选出最佳选项。

  Dear Mrs. Huggett,

  You may remember that we have discussed the noise your children make while practising their musical instruments. You agreed to make sure that they would stop practising in the evening.

  You can imagine my surprise, then, when I realized that nothing had changed and the situation, was continuing as before. I find it difficult to stay in the house and I invent any excuse to go out in the evening to be away from the terrible noise. Although I like music, yet I have had quite enough, and to be frank, I am not prepared to put up with the situation any more. I think it is high time you realized your responsibilities as a member of the community (居民区), and I must warn you that unless you do something about the situation, I will be forced to take action of the law.

  I have sent a copy of this letter to my lawyer.

1.Mr. Barge wrote the letter because ________.

[  ]

A.Mrs. Huggett's children practised their musical instruments

B.Mrs. Huggett did nothing to change the situation

C.he couldn't put up with the situation any more

D.his human right was infringed upon (侵犯)

2.The purpose of Barge writing the letter was ________.

[  ]

A.to warn Mrs. Huggett
B.to express his trouble
C.to scold the children
D.to discuss the problem

3.Barge disliked ________.

[  ]

A.music

B.Mrs. Huggett's children

C.the situation

D.going out in the evening

4.If the situation didn't change after Mrs. Huggett received the letter, Barge ________.

[  ]

A.would write a second letter to her

B.would meet here children himself

C.would have no choice but to move out

D.would let his lawyer deal with the problem

查看答案和解析>>

阅读理解

阅读下列短文,从文中所给的四个选项(A,B,C和D)中,选出最佳选项。

  How old is “old”? The answer has changed over these years. Two hundred years ago, you were old at 35. That was the average life expectancy then. At the turn of this century, as medical knowledge advanced, the average life span increased to 45. In 1950, 70 - year- olds were really old. Today, a healthy 70 - year- old is looking forward to many more active years.

  So, how old is “old?” The answer is one you've heard many times, from all sorts of people. “You are as old (or young) as you feel.” The calendar simply tells you how many years you've lived. Your body tells how well you've lived.

  “Youth,” wrote an author with name not made known, “is not a time of life - it is a state of mind. Nobody grows old by living a number of years; people grow old by deserting their ideals.”

  Old is a point of view. Alice Brophy, when she was with the New York City Commission for Aging, said, “It bothers me when people say ‘Gee, you look young at your age’. What does that mean? Is there some model that you're supposed to look a certain way at 65 and 75 and 85? You know you can die old at 30 and live young at 80.”

  There are many myths about aging. These myths stereotype people on the basis of age. Here are some of the more common myths and the facts.

  Myth: Most old people are in poor health.

  Fact: Not so. There are neither biological nor physiological reasons to connect poor health with growing older. Older people are more likely to be affected with illness and physical disabilities than you are, but old age itself is not disease. It is possible to remain physically fit throughout your life.

  Myth: When you get old, you become senile.

  Fact: Older people can be bright as young minds. Senility is a sign of disease; it is not part of normal aging process. In a 1985 study of men aging 20, 40, 60 and 80 years, one proof was found to indicate that aging was connected with an avoidable drop in intellectual performance, in generally healthy people.

  Myth: Older people are rigid.

  Fact: Older people are as different in their life-styles and action as are young and middle aged people. In spite of the large pressure they deal with death of loved ones or job, financial, and family problem - they deal with very well. Older people give up smoking and break other bad habits just as successfully as younger people.

1.From the text we can see that a person is really old ________.

[  ]

A.until he or she is in his or her eighties

B.when he or she is in poor health

C.because he or she has given up her ambitions, aims, jobs and so on

D.if he or she looks old for his or her age

2.The underlined word “rigid” in this passage probably means ________.

[  ]

A.more careless than young men

B.unable to change

C.suffering bad habits

D.thoughtful in making a decision

3.Which of the following is true according to the passage?

[  ]

A.Old people have long formed the bad habits of smoking than the young.

B.Senility has much to do with the change of the power mind to seek and gain knowledge.

C.Most people can stay young at the end of the 21st century.

D.Many old people are in poor health because they have to deal with a lot of problems in and out of the family.

4.The best title of the passage is ________.

[  ]

A.Standards about Old Age

B.Facts and Myths about Old Age

C.Differences between Old Age

D.Signs of Old Body and Mind

查看答案和解析>>


同步练习册答案