题目列表(包括答案和解析)
阅读理解
This is Jim's room. It's his bedroom. There is a clock on the wall. And there is a picture on the wall, too. There is a bed, a table and a desk in the room. There are four books on the desk. There are five cups on the table. What time is it now? It's two o'clock. Jim is not at home. I think he's at school.
根据短文选择正确答案:
1.There is ________ on the wall.
[ ]
2.There are ________ on the ________.
[ ]
3.There's no ________ in the room.
[ ]
4.Jim is ________ at two o'clock.
[ ]
5.We think Jim is a ________.
[ ]
阅读理解
This is Jim's room. It's his bedroom. There is a clock on the wall. And there is a picture on the wall, too. There is a bed, a table and a desk in the room. There are four books on the desk. There are five cups on the table. What time is it now? It's two o'clock. Jim is not at home. I think he's at school.
根据短文选择正确答案:
(1)There is ________ on the wall.
[ ]
(2)There are ________ on the ________.
[ ]
(3)There's no ________ in the room.
[ ]
(4)Jim is ________ at two o'clock.
[ ]
(5)We think Jim is a ________.
[ ]
Kate’s room is big. A TV set (电视机)is in the room. The TV set is on the table. Some red
flowers (花) are on it, too. We can see a nice picture
on the wall(墙). We can see a hat and some books on her
bed. Her shoes are under the bed. A desk is near the window(窗户). On the desk is a clock. It’s time to go to school (该上学了). Where’s Kate’s bag? Oh, it’s on the chair. Kate is
putting on (穿上) her s
hoes.
1.We can see ______ on the table.
A. a TV set and some red flowers B. some red flowers
C. a TV set D. a picture
2.Where’s Kate’s hat? It’s _______.
A. on the chair B. on the bed C. under the chair D. under the bed
3.Where’s Kate’s bag? It’s _______.
A. on the chair B. under the bed C. on the wall D. on the bed
4.How many pictures are there in the bedroom
?
A. Three. B. Two. C. One. D. four
5.What’s the Chinese meaning for the word
“shoes”? It’s .
A. 拖鞋 B. 袜子 C. 鞋子 D.大衣
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com