题目列表(包括答案和解析)
阅读短文,回答问题。
Bill is only fifteen years old, but he’s already very rich. Two years ago, Bill began a football website(网站) for young people. “I became interested in computers when I was 8 because my father’s job is with computers. As a little boy, I also loved football and so I decided to make a website, especially for people of my age.”
Bill started the “Football OK!” website two years ago, and now more than 20,000 people visit it every day.
Bill is a schoolboy and a businessman as well. He usually gets up at six o’clock and looks at his e-mails. Then he goes to school from nine to four. In the evenings, he always works for about four hours on his website.
Bill’s next plan is a new website:“At the moment I am thinking about a new website on American football, maybe for next year.”
And is Bill the same person that he was three years ago? “No, I am very different now. I have met a lot of interesting people on the website and I have traveled all over the world.” Bill doesn’t know about the future. “Maybe I will sell the websites. I really don’t know. I’ll just wait and see.”
根据短文内容,回答下列问题。
1.How old was Bill when he became interested in computers?
2.What’s the name of Bill’s website?
3.When does he usually get up?
4.Is Bill the same person that he was three years ago?
5.What is Bill’s next plan?
阅读短文,回答问题。
Bill is only fifteen years old, but he’s already very rich. Two years ago, Bill began a football website(网站) for young people. “I became interested in computers when I was 8 because my father’s job is with computers. As a little boy, I also loved football and so I decided to make a website, especially for people of my age.”
Bill started the “Football OK!” website two years ago, and now more than 20,000 people visit it every day.
Bill is a schoolboy and a businessman as well. He usually gets up at six o’clock and looks at his e-mails. Then he goes to school from nine to four. In the evenings, he always works for about four hours on his website.
Bill’s next plan is a new website:“At the moment I am thinking about a new website on American football, maybe for next year.”
And is Bill the same person that he was three years ago? “No, I am very different now. I have met a lot of interesting people on the website and I have traveled all over the world.” Bill doesn’t know about the future. “Maybe I will sell the websites. I really don’t know. I’ll just wait and see.”
根据短文内容,回答下列问题。
【小题1】How old was Bill when he became interested in computers?
【小题2】What’s the name of Bill’s website?
【小题3】When does he usually get up?
【小题4】Is Bill the same person that he was three years ago?
【小题5】What is Bill’s next plan?
短文填空。从下面方框中选出10个单词,用它们的适当形式填入短文空格内,使短文意思正确、通顺 (每词限用一次)。(共10小题,每小题1分;计10分)
before; other; think; teach; wind; hope; stay; say; something; good; after; take
? Bill is a good student but he doesn't like to use his head. He often says something without ___1.__. It makes__2.__ unhappy. Mr. Green was a teacher in a school. He's old and doesn't work now. He likes children. He often gives Bill some fruit or cakes and ___3.__ him to read and write. So he likes the old man very much.
It was a___4._ Saturday, and Bill didn't go to school. He had some questions and __5.to ask Mr. Creen, but he couldn't find him. Mother said. “Mr. Green isn’t __6.__ at home now. He is ill in hospital. I will go and see him_7.__ breakfast. “Bill wanted to go there with his mother. But his mother didn’t agree. She said, “You are not a good boy. I can't take you there. "
“Don’t worry, mum. I am sure I will not do that. "
Then they went out with some flowers. They _8.__a taxi to the hospital. In the hospital, Bill didn’t say ___9.___ at first. When they wanted to leave, he comforted the old man and said,”You look ___10.___, I think. The doctors say you are going to die, but I don’t think they are right. ”
Bill is ten years old. One day his friend Tom says to him, “I am going to have a birthday party on Sunday evening. Bill, can you come to my party?” “I’ll be glad to,” answers Bill.
Before Bill goes to the party on Sunday afternoon, his mother says to him, “Now, Bill, don’t forget(忘记) to be polite(礼貌). Don’t ask for food until(直到) someone gives it to you.”“All right, Mum.” Bill answers, and he goes to Tom’s house on his new bike.
There are a lot of children at the party. They play for an hour. Then Tom’s mother gives them some food. But she forgets to give Bill any. He waits politely for ten minutes and then holds his plate up(举起他的盘子) in the air and says loudly(高声地), “Does anyone want a nice and clean plate?”
1.How old is Bill?
A.Eight. B.Ten. C.Twenty. D.Eleven.
2.Tom is going to _______ on Sunday evening.
A.have a meeting B.have a talk
C.have a football match D.have a birthday party
3.Bill goes to Tom’s house _______.
A.by bus B.on foot C.by bike D.in a taxi
4.Which of the following is right?
A.There are few children at the party.
B.Bill throws(扔) his plate out of the window.
C.Tom’s mother forgets to give Bill any food.
D.Bill isn’t angry(生气) at all, because(因为) he doesn’t want any food.
5.We can see that Bill is _______.
A. clever(聪明的) B. old D. tall D. short
| A.No,he is bery different now. B.Bill’s next plan is a new website. C.He always says,“Anything is possible.” D.Bill is a schoolboy and businessman as well. E.So I decided to make a website-especially for people of my age. F.He can’t set up a new website. G.Yes,he is. |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com