题目列表(包括答案和解析)
阅读下面短文,根据短文内容,回答下列问题。
Passage 5
A beautiful smile
-- Zhang Bei
When I was 13 years old, a boy gave me an important gift. it was a smile.
It was the early autumn of my first year at a junior high school, and my old school was far away. As a result, no one knew who I was. I was very lonely, and afraid to make friends with anyone,
Every time I heard the other students talking and laughing, I felt my heart break.I couldn't talk to anyone about my problem, and I didn't want my parents to worry about me.
Then one day, my classmates talked happily with their friends, but I sat at my desk unhappily as usual. At that moment, a boy entered the classroom. I didn't know who he was. He passed me and then turned back. He looked at me and, without a word, smiled.
Suddenly, I felt the touch of something bright and friendly. It made me feel happy,
lively and warm.
That smile changed my life. I started to talk with the other students and made friends. Day by day, I became closer to everyone in my class. The boy with the lucky smile has become my best friend now.
One day, I asked him why he smiled, but he couldn't remember smiling at me! It doesn't matter because all the dark days have gone. Now I believe that the world is what you think it is. If you think you are lonely, you might always be alone. So smile at the world and it will smile back.
1.What was the important gift ?
_____________________________________________________
2.Where did the story take place?
_____________________________________________________
3.How did the writer feel when the boy smiled at her?
_____________________________________________________
4.How did the smile chang her life?
______________________________________________________
5.Why is it called A beautiful smile?
______________________________________________________
—
— To the supermarket with Wang Fan.
A. Where have you gone? B. Where did you go to the supermarket?
C. Where have you been? D. Where’s Wang Fang?
--- Can you tell me _____ so many boxes of salt?
--- In “Legou Supermarket”
A. why you bought B. where you bought
C. where did you buy D. who bought
--Where did you go on vacation????
--I ___________.
A. stay at home? B. am going to Beijing? C. visit my uncle? D. went to the beach
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com