题目列表(包括答案和解析)
阅读短文并选择填空
Peter lived in a small town near London. He always travelled to London for his holidays. But last year he thought, “I’ve never been abroad. All my friends have been to Spain, France and Germany. So this year I’m going to visit Spain first. ”
He flew to Spain and stayed in a hotel for a night. The next morning he went out for a walk. In England people drive on the left, but in Spain they drive on the right. Peter was surprised to see that, but in no time he forgot where he was. When he was crossing the street, a bike knocked him down. Peter lay On the ground for a few minutes, and when he came back to life, he asked, “Where am I?”An old mall was selling maps at the side of the street, and he at once ran to Peter and said, “Map of the city, sir?’’
1.To Peter. which of the following isn’t a foreign country. ?
[ ]
2.Peter went to Spain ________.
[ ]
3.What surprised Peter was that ________.
[ ]
A.people drive on the left in England
B.people in Spain drive on the right
C.he forgot where he was soon
D.there were bikes in Spain
4.Peter was knocked down by a bike because ________.
[ ]
A.he knew nothing about the traffic rules in Spain
B.he was too old to cross the street
C.he thought he was still in his own country
D.the man rode the bike too fast.
5.The old man rail to Peter quickly because ________.
[ ]
A.he wanted to help Peter up
B.he thought Peter was hurt
C.he had knocked Peter down
D.he wanted to sell a map to Peter
根据短文内容,完成下列任务。
I wanted to be healthy, so I decided to take a walk in Philam Park before I went to work.
On the first morning, I got out of bed and put on my sports clothes. Then I got into my car and drove off to the park. On the way , I set a goal for myself---I must finish 10 rounds before I went to work.
After arriving at the park, I got out of the car. The air was nice and clean. I took a deep breath (深呼吸). Then I joined the people there and started my exercise.
At first, I was enjoying every step (步). However, on my 5th round, I felt tired and thirsty. I wanted to give up and have a good rest on the ground. As the idea was fighting with my plan, I looked around. (A) moving, many, saw, old, still, I ,people, on. Some of them even had difficulty walking. They took small steps with a cane (手杖).
Moved by the men and women whom I walked with that morning, I finished my exercies.
We often make plans in our life. Sometimes we may meet lots of difficulties. (B) If we keep on, we’ll reach (到达) the goal in the end, no matter how diffcult it is.
任务(一):回答问题。
【小题1】How did the writer go to the Philam Park?
_______________________________________________________________
【小题2】Why did the writer want to give up walking?
___________________________________________________________________
任务(二):选择填空。
【小题3】The underlaned part”set a goal” means “______” in Chinese.
| A.做好准备 | B.设定目标 |
| C.限定时间 | D.选择对手 |
根据短文内容,完成下列任务。
I wanted to be healthy, so I decided to take a walk in Philam Park before I went to work.
On the first morning, I got out of bed and put on my sports clothes. Then I got into my car and drove off to the park. On the way , I set a goal for myself---I must finish 10 rounds before I went to work.
After arriving at the park, I got out of the car. The air was nice and clean. I took a deep breath (深呼吸). Then I joined the people there and started my exercise.
At first, I was enjoying every step (步). However, on my 5th round, I felt tired and thirsty. I wanted to give up and have a good rest on the ground. As the idea was fighting with my plan, I looked around. (A) moving, many, saw, old, still, I ,people, on. Some of them even had difficulty walking. They took small steps with a cane (手杖).
Moved by the men and women whom I walked with that morning, I finished my exercies.
We often make plans in our life. Sometimes we may meet lots of difficulties. (B) If we keep on, we’ll reach (到达) the goal in the end, no matter how diffcult it is.
任务(一):回答问题。
1.How did the writer go to the Philam Park?
_______________________________________________________________
2.Why did the writer want to give up walking?
___________________________________________________________________
任务(二):选择填空。
3.The underlaned part”set a goal” means “______” in Chinese.
|
A.做好准备 |
B.设定目标 |
|
C.限定时间 |
D.选择对手 |
任务(三):连词成句。
4.将文中划线部分(A)处连成通顺完整的句子。
_________________________________________________________________
任务(四):句子翻译.
5.将文中划线部分(B)处翻译成汉语。
_____________________________________________________________________
| 仔细阅读下面的短文,用方框内所给的词选择填空,使短文表达正确、意义通顺。 | |
course, I do." But maybe you don't. It is true that all parents can remember clearly when 2_____ their children's birthdays. However it is a pity that few children know exactly when their parents birthdays are. Most parents can easily 3_____ the food their children favor. The other way round, some students don't know 4_____ their parents like most of all. Sometimes we can hear parents 5_____ that their children don't talk with them as often as 6_____. Children are growing and the generation gap (代沟) are widening. If you love your parents well, let them 7_____ your love. Give them a birthday gift on their 8_____ day, help them do some housework as often as possible, bear in mind what your parents like or don't like. Don't always say things 9_____ your parents. Talk with them more often and 10_____ them more. |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com