题目列表(包括答案和解析)
| 小题1: |
|
| 小题2: |
|
| 小题3: |
|
| 小题4: |
|
| 小题5: |
|
| 小题6: |
|
Last week our reporters asked how people prefer to shop.People were asked where they preferred to shop,what they bought,and about advantages and disadvantages.
Larry is a twenty-seven-year-old engineer.He buys all his food,clothes and other things he needs in the shops near his home.He likes the friendly shop owners and the fresh food.However,he says there are two main problems.First,buying things from small shops costs more money.Secondly,he can't find the tracks he reads in the small bookstore near his home.He has to go to the big bookstore downtown(市中心).
Jan is a thirty-year-old mother of two children.She and her husband both work as teachers.They like to shop at the mall with their children because it's safe and clean.There are always interesting things for the whole family to see.Another advantage is that the prices are good.Malls also have many more kinds and sizes of everything than mall shops.Jan says that the main disadvantages are that the mall is always crowded,and it's so big that children can easily get lost.
Roger is a twenty-year-old student who prefers to shop on the Internet.He thinks the main advantage is that he can shop at any hour of the day or night.Besides this,he can buy fascinating(吸引人的)things from all over the world.According to Roger,the biggest difficulty is that it isn't safe to buy things on the Internet.Last year,someone stole his credit card(信用卡)number and bought things with it.Also,once he paid for things and never received them.
根据短文内容,完成下列句子。(所填内容可能是单词或短语)
1.Larry thinks the shop owners are very .
2.From the passage we know that the big bookstores downtown are from Larry’s house.
3.Jan's family like to see at the mall.
4.Both Jan and her husband work in .
5.Roger thinks buying things on the Internet is not .
I and many other people in Britain love charity (慈善) shops because we can find them on every street. The charity shops sell all kinds of things and they are very cheap.
The first charity shop was opened by Oxfam in 1947. Now there are over 7,000 charity shops in the UK. My favourite charity shop in my hometown is the Red Cross Shop. There I always find children's books, all 10 to 20 pence each. They are really cheap.
Most of the shop workers in charity shops are volunteers (志愿者), ________ each shop has a manager and he gets some money. Every morning you see bags of things outside the shops. Some people bring and put them there without waiting for thanks. In fact, over 90% of the things in charity shops are from kind people.
All the money the shops get goes to charity work. Charity shops raise more than 110 million pounds every year. The money is for sick and poor children, homeless and disabled people, and many others. In a charity shop you can get cheap but nice things. You might even feel special while shopping.
If possible, let's do something for charity together.
1. What do the charity shops sell?
2.从短文中找出可以替换下面所给句子的一句话。
Oxfam opened the first charity shop in 1947.
3.在短文第三段的空白处填人一个适当的连词,使句意完整通顺。
4. How much do charity shops raise every year?
5.将短文划线部分(第五段)的英语句子译成汉语。
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com