题目列表(包括答案和解析)
根据短文内容和首字母提示,在空格处填入适当的词使短文完整。(每空一词)
One day Mother looks at Simon's shoes and says, “L 1. at your shoes. They are very dirty(脏). You must c 2. them.” “ But I cleaned them yesterday,” says the boy. “They are dirty now. You m 3. clean them now.” “I don't want to clean them t 4. . If I clean the pair of shoes today, t 5. will still be dirty tomorrow.” “All right. D 6. do it then.” Simon's mother says.
In the evening, he is very h 7. . He asks his mother to give him s 8. to eat. “You had breakfast in the morning, Simon, and you had l 9. at school.” His mother says. “But I’m hungry a 10. .” “But if I give you something to eat today, you will be hungry again tomorrow.”
根据首字母完成下面的对话。
A: What are you doing, Simon?
B: Oh, I’m putting the poster on the wall. It’s a _1.__ our new chairperson.
A: Really? Let’s see who he is…… Wow, He’s Paul. I voted for him.
B: Yeah, most of us voted for him. He has all the qualities to be a good chairperson.
A: I agree. He is very kind and h 2. .
B: Yes. If someone has p 3. he always helps him.
A: So sometimes we call him” Lei Feng”. He is also generous .
B: You’re right. He likes to share things with others.
A: And he can keep a secret and never says a bad word about anyone.
B: That’s true. When something worries you ,you can always go to see him. Also, many of us like him because he’s humorous .He always tells f 4. jokes and makes his classmates feel happy..
A: And the most important thing is that he works very hard .He won’t mind doing extra(额外的) w___5.__ for the Students’ Union (学生会).
B: Right. I’m sure he will be a good chairperson.
A: Of course he can.
小题1: at your shoes. They are very dirty(脏). You must c 小题2: them.” “ But I cleaned them yesterday,” says the boy. “They are dirty now. You m 小题3: clean them now.” “I don't want to clean them t 小题4: . If I clean the pair of shoes today, t 小题5: will still be dirty tomorrow.” “All right. D 小题6: do it then.” Simon's mother says.小题7: . He asks his mother to give him s 小题8: to eat. “You had breakfast in the morning, Simon, and you had l 小题9: at school.” His mother says. “But I’m hungry a 小题10: .” “But if I give you something to eat today, you will be hungry again tomorrow.”湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com