题目列表(包括答案和解析)
阅读下面短文,根据短文内容及首字母提示,在空白处填入一个适当的单词。
A poor young man went to Paris, expecting that his father's friend could help him find a business for living.
“Are you(1)g________ at maths?” his father's friend asked him.
The young man(2)s________ his head.
“How is your history?” “How(3)a________ your law?”
The young man lowered(低下)his head sadly.
His father's friend asked again and again, but the young man could(4)o________ shake his head.He himself couldn't find out any advantages.
“Then write down(5)y________ address first.”
The young man wrote his address and turned to leave,(6)b________ he was stopped by his father's friend.“Your name is written very beautifully, which is your advantage.You shouldn't satisfy yourself with finding a(7)j________ for living.”
Many(8)y________ later, the young man wrote the classical works that was well-known in the world.He was Alexandra Dumas(大仲马), a(9)f________ French writer of the 18th century.
There are many ordinary persons in the world who all have many small advantages, but they can't find(10)t________.In fact, there is a gold mine(矿)in every ordinary life.If you're willing to dig, you will dig out treasures that surprise yourself.
阅读填空.
根据短文内容,在下面短文空格内填上适当的词.
People used to believe that your place in the f(1)________ says a lot about your personality and your success in life. They said that the first child is m________(2)hardworking and serious than children that are born later. They said the first child works h________(3)to please the parents. Another belief was that the y________(4)child in the family is always outgoing and funny. These same people said that the m________(5)child is often unhappy b________(6)he or she gets lost between the hardworking oldest sibling and the charming youngest sibling.
Recent studies, h________(7), say these beliefs aren't true. Scientists have found that other things are more important. For e________(8), children from small families seem to do a little b________(9)in school. This might be because they get more help at home. Also, o________(10)children--children with no brothers and sisters-seem to do the best at school.
阅读理解填词。
Tommy and Jimmy were brothers.Tommy was five y 1 old, and Jimmy was three.Their parents were not rich, and their house was s 2 .It only had two bedrooms.At first, Jimmy slept with his parents in the b 3 bedroom.And Tommy slept in the other one.But l 4 Jimmy went to sleep with his brother.
One Saturday evening, their mother put them to b 5 .Then she said to them.“Now be q 6 and go to sleep quickly.” The boys were quiet for a few minutes, but then they s 7 crying.Their mother went to their room, and asked, “W 8 are you crying, boys? ” Tommy got out of the bed and said, “Jimmy w 9 half of the bed.” The mother said, “Then give him half of the bed.He's nearly as b 10 as you.”
“But, ” Tommy said ,“He wants his half in the middle of the bed.”
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com