题目列表(包括答案和解析)
| 根据短文内容,从短文后的选项中选出适当的选项补全短文。 | |
| My uncle has a very beautiful umbrella. He's had it for years. As he is very careful with it, so it still looks as good as new. 1______ He shook his head. "Then how did you get it?" I asked. "Well," he answered, "there's a strange true story about the umbrella. About ten years ago, I was walking along a quiet London street one evening when it suddenly rained. I had no raincoat or umbrella. 2______ And the people in the streets were fewer and fewer. As I was on my way to a party, I was afraid to get wet. So I stood in a doorway and waited for the rain to stop. 3______ What was worse, there even wasn't a person around, and still it rained and rained. At last a young man came to the place where I was standing. 4______ As I hoped he would allow me to walk to the next corner with him, where I could get a taxi, I stepped out of the dark doorway where I had been standing. 5______ As I suddenly appeared before him, the young man was so shocked that he dropped the umbrella. He ran away and disappeared into the darkness. I picked up the umbrella and continued my walk. I knew it would be hard in this big city to find the owner, so I've kept it ever since."
|
|
根据短文内容,从短文后的选项中选出适当的选项补全短文。(共5小题,每小题1分;计5分)
My uncle has a very beautiful umbrella. He's had it for years. As he is very careful with it, so it still looks as good as new. 1 He shook his head. "Then how did you get it?" I asked. "Well," he answered, "there' s a strange true story about the umbrella. About ten years ago, I was walking along a quiet London street one evening when it suddenly rained. I had no raincoat or umbrella. 2 And the people in the streets were fewer and fewer. As I was on my way to a party, I was afraid to get wet. So I stood in a doorway and waited for the rain to stop. 3 What was worse, there even wasn't a person around, and still it rained and rained. At last a young man came to the place where I was standing. 4 As I hoped he would allow me to walk to the next corner with him, where I could get a taxi, I stepped out of the dark doorway where I had been standing. 5 As I suddenly appeared before him, the young man was so shocked that he dropped the umbrella. He ran away and disappeared into the darkness. I picked up the umbrella and continued my walk. I knew it would be hard in this big city to find the owner, so I've kept it ever since."
|
A. Gradually, it grew quite dark. B. He held a large umbrella over his head. C. I asked him where he was going with that umbrella. D. No buses ran through the street and there were no taxis. E. I asked my uncle if he bought it or some one sent him as a gift. |
| A. Gradually, it grew quite dark. B. He held a large umbrella over his head. C. I asked him where he was going with that umbrella. D. No buses ran through the street and there were no taxis. E. I asked my uncle if he bought it or some one sent him as a gift. |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com