白天他睡觉.夜晚吃树叶. During the day he ,but night he eats leaves. 52请写信给我并告诉我你自己的情况. Please write and tell me . 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

根据汉语意思完成英语句子。
1. 汤姆正在做作业,请保持安静。
    Tom is doing his homework Please ________ ________.
2. 这只黑狗经常和这只白猫玩。
    The black dog often ________ ________ the white cat.
3. 树袋熊喜欢吃树叶。
    The koalas like ________ ________.
4. 有些动物白天睡觉,晚上起来吃东西。
    Some animals sleep ________ ________ ________ but get up and eat ________ ________.
5. 我认为狮子是非常懒惰的。
    I think lions ________ very ________.

查看答案和解析>>

根据汉语提示完成句子。  
1. 你为什么要先看树袋熊呢?        
    _________ do you want to_________ _________ _________ _________?     
2. 哪种动物有长长的腿和长长的脖子?
   _________ _________ of _________ has long legs and neck?
3. 考拉通常在白天睡觉,晚上吃树叶。      
    The koalas usually_________ _________ the day and _________ leaves_________ _________. 4. 王叔叔每天早晨六点钟起床吗?
   _________ Uncle Wang _________  at six o'clock every morning?

查看答案和解析>>

根据汉语完成句子。
1. 请问,中国银行在哪里?
    ______ me, ______the Bank of China, ______?
2. 我们希望你旅途愉快。
    We hope you ______ ______ ______ time.
3. 沿着高速公路直走,然后向左转。
     ______ ______ the highway, then ______ left.
4. 这些动物有点儿意思。
    These animals are ______ ______ ______.
5. 人与动物应友好相处。
    People should be ______ ______ ______.
6. 你最喜欢什么音乐?
    ______ music do you ______ ______?
7. 它白天睡觉,晚上起来吃树叶。
    It ______ in the day, and at night he ______ ______ to eat leaves.
8. 我喜欢在周末和父母一起去看电影。
    I like to ______ the movies with my parents ______ ______.
9. 熊猫有点儿害羞,请保持安静。
    Pandas are ______ ______ shy, so please be ______.
10. 我认为中国是一个有悠久历史的有趣的国家。
     I think China is an ______ country ______ along ______.

查看答案和解析>>


Mr. Green and Mrs. Green have a son, Tom. They love him very much. Tom is only three years old. He likes asking questions.
One day Mr. Green is sitting in a chair. He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading. Tom comes in. He asks Mr. Green, “Daddy, what’s that?” Mr. Green is interested in(对……感兴趣) the book. He doesn’t hear Tom. Tom shakes(摇动) his father’s leg and asks again, “What’s this? Tell me!” “A leg!” says Mr. Green.
Tom goes out and says to Mrs. Green, “Mum, I want to eat a leg.”
【小题1】根据第一段Mr. Green and Mrs. Green have a son, Tom.可知选D
【小题2】根据第二段He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading.描述,可知选A.
【小题3】这篇短文主要描述了一个发生在格林夫妇和他们的儿子之间的故事,故本故事中有三个人,选B
【小题4】联系下文Tom goes out and says to Mrs. Green, “Mum, I want to eat a leg.”可知他的儿子问他正在吃什么.故选C.
【小题5】根据He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading.可知格林先生手中正拿着香蕉,联系下文,可知他的儿子想吃香蕉.故选D
【小题6】Mr. Green and Mrs. Green are Tom’s _______.

A.friendsB.teachersC.classmatesD.parents
【小题7】Mr. Green likes to eat ______ while reading.
A.a bananaB.a bookC.a handD.a leg
【小题8】There are _______ people in this story.
A.twoB.threeC.fourD.five
【小题9】Tom asks Mr. Green what he is ________.
A.readingB.shakingC.eatingD.cooking
【小题10】Which of the following is right?
A.Tom likes answering question.B.Tom wants to read the book.
C.Mrs. Green gives Tom a leg.D.Tom wants to eat a banana.

查看答案和解析>>

句子翻译
【小题1】他需要靠少吃多运动来保持健康。
He needs                                                      keep fit.
【小题2】我们正盼望收到你的电子邮件。
We                                                       your e-mail.
【小题3】她很少在晚饭后躺在沙发上看电视。
She                                                       after supper.
【小题4】她每周玩三个小时的电脑游戏。
She plays                                                 every week.
【小题5】你表弟正在等谁?
                                                            outside?
【小题6】去年的运动鞋现在打折.
                                                   sports shoes now.

查看答案和解析>>


同步练习册答案