题目列表(包括答案和解析)
Reading comprehension. 阅读理解.
Mr Gray usually gets up late in the morning. His wife, Mrs Gray doesn't want him to be late for work. So she always calls him up. One day they had a quarrel and they didn't speak to each other. In the evening, Mr Gray gave his wife a piece of paper. It said, “Call me at 7:00 in the morning.” Then he went to bed.
The next morning, when Mr Gray woke up, it was 8:30. He got up and put on his clothes quickly. When he went out, he found another piece of paper on the table, “It's seven o'clock. Get up.”
True or false. 判断下列句子是否符合短文内容, 符合的用 “T” 表示, 不符合的用 “F” 表示, 填入括号内.
(1) Mrs Gray usually gets up late.
( )
(2) Mrs Gray always calls Mr Gray to get up in the morning.
( )
(3) They had a quarrel, but they still spoke to each other.
( )
(4) Mr Gray wrote down one sentence on the paper.
( )
(5) Mr Gray got up late in the morning.
( )
Reading comprehension. 阅读理解.
Most people in America eat three meals a day. They have breakfast in the morning, lunch at noon and dinner at night.
They often eat breakfast and lunch in a hurry. They have one or two sandwiches or hamburgers and then drink some fruit juice or coffee for breakfast. Sometimes they have their lunch at McDonald's. They can get their lunch quickly. Time is important to them.
But they have more time for dinner. They usually eat a lot. They drink soup, eat meat, vegetables and some bread at dinner time. They drink milk, fruit juice, coffee or tea at dinner time, too. Some people don't like to eat too much.
True or False. 判断下列句子是否符合短文内容, 符合的用 “T” 表示, 不符合的用 “F” 表示, 填入括号内.
(1) Americans have three meals a day.
( )
(2) They have a big breakfast.
( )
(3) They usually have some milk for lunch.
( )
(4) Americans often eat much at dinner time.
( )
(5) People in America have a lot of time to eat lunch.
( )
Reading comprehension. 阅读理解.
Judy works in a sports shop. She loves all kinds of sports. She can swim and skate very well. She often plays basketball and volleyball. These days, she is taking her tennis lessons at a tennis club (俱乐部). She goes to the club at weekends. There she meets Kate and Joan. The three of them become good friends. Kate and Joan started their tennis lessons earlier than Judy, but Judy learns the fastest. Now she plays the best of the three. She is going to take part in the tennis match next year.
True or False. 判断下列句子是否符合短文内容, 符合的用 “T” 表示, 不符合的用 “F” 表示, 填入括号内.
(1) Judy works at a tennis club.
( )
(2) Judy is Kate's new friend.
( )
(3) Judy starts her tennis lessons earliest of the three.
( )
(4) Judy can play tennis better than Kate and Joan.
( )
(5) Kate is going to take part in the tennis match next year.
( )
Reading comprehension. 阅读理解.
A man has a parrot (鹦鹉). It is nice. Every day the man speaks to it. “Hello,” says the man. “What are you doing?” says the parrot. The parrot often flies round in the room. “What are you doing?” says the man. “What are you doing?” says the parrot. One day the man is not at home. A thief comes in. He is stealing many things from the man's house. He is ready to leave. Just then the parrot says, “What are you doing?” The thief drops the things and runs away.
True or False. 判断下列句子是否符合短文内容, 符合的用 “T” 表示, 不符合的用 “F” 表示, 填入括号内.
(1) The parrot can fly.
( )
(2) The man puts his parrot in a cage.
( )
(3) The parrot always likes to say, “What are you doing?”
( )
(4) A clever parrot can tell you many things.
( )
(5) The parrot knows the thief.
( )
Reading comprehension. 阅读理解.
Once there was a man. He could run very fast. He was proud of this and he was always ready to show people how fast he could run.
One day, a thief broke into his house and took some of his things. When the man saw him, the thief ran hurriedly. The man ran after the thief and shouted, “Hey, stop! Stop! Don't you know you can't get away from me?” But the thief only ran faster. The man got so angry that he ran even faster. He was soon miles away from his home. He was still rushing along when he ran into a friend. “Why are you in such a hurry?” the friend asked. “I'm trying to catch a thief,” said the man, quite out of breath (气喘吁吁). “But where is the thief?” asked his friend. “Miles and miles behind!” said the runner, smiling with pride. “He thought he could run faster than I, but you see he was quite wrong.”
True or False. 判断下列句子是否符合短文内容, 符合的用 “T” 表示, 不符合的用 “F” 表示, 填入括号内.
(1) The man was proud that he could run faster than any thief.
( )
(2) The man ran and shouted, but the thief was little afraid.
( )
(3) The man was too angry to run even faster.
( )
(4) The man's friend couldn't understand why the man was running so fast.
( )
(5) The man caught the thief at last.
( )
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com