Tom asks Li Lei to the kite . 答案:一.1 . easy 2 . light 3 . old 4 . empty 5 . big 6 . right 7 . white 8 . come 9 . sit 10 . there 二.1-5 CDDDB 6-10 DAABD 11-15 CCCDB 16-20 CBADB 21-22 DD 三.1-5 c-i-g-b-h 6-10 e-j-a-f-d 四.1 . about 2 . under , away , after 3 . in , at 4 . near , hind on 5 . with 6 . from , to 7 . off 8 . down 五.1 . to swim , to fly , kite 2 . Tom , Li Lei 3 . nice light 4 . behind , near 5 . Tom , Li Lei 6 . with 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)


Mr. Green and Mrs. Green have a son, Tom. They love him very much. Tom is only three years old. He likes asking questions.
One day Mr. Green is sitting in a chair. He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading. Tom comes in. He asks Mr. Green, “Daddy, what’s that?” Mr. Green is interested in(对……感兴趣) the book. He doesn’t hear Tom. Tom shakes(摇动) his father’s leg and asks again, “What’s this? Tell me!” “A leg!” says Mr. Green.
Tom goes out and says to Mrs. Green, “Mum, I want to eat a leg.”
【小题1】根据第一段Mr. Green and Mrs. Green have a son, Tom.可知选D
【小题2】根据第二段He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading.描述,可知选A.
【小题3】这篇短文主要描述了一个发生在格林夫妇和他们的儿子之间的故事,故本故事中有三个人,选B
【小题4】联系下文Tom goes out and says to Mrs. Green, “Mum, I want to eat a leg.”可知他的儿子问他正在吃什么.故选C.
【小题5】根据He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading.可知格林先生手中正拿着香蕉,联系下文,可知他的儿子想吃香蕉.故选D
【小题6】Mr. Green and Mrs. Green are Tom’s _______.

A.friendsB.teachersC.classmatesD.parents
【小题7】Mr. Green likes to eat ______ while reading.
A.a bananaB.a bookC.a handD.a leg
【小题8】There are _______ people in this story.
A.twoB.threeC.fourD.five
【小题9】Tom asks Mr. Green what he is ________.
A.readingB.shakingC.eatingD.cooking
【小题10】Which of the following is right?
A.Tom likes answering question.B.Tom wants to read the book.
C.Mrs. Green gives Tom a leg.D.Tom wants to eat a banana.

查看答案和解析>>

Mr. Green and Mrs. Green have a son, Tom. They love him very much. Tom is only three years old. He likes asking questions.

One day Mr. Green is sitting in a chair. He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading. Tom comes in. He asks Mr. Green, “Daddy, what’s that?” Mr. Green is interested in(对……感兴趣) the book. He doesn’t hear Tom. Tom shakes(摇动) his father’s leg and asks again, “What’s this? Tell me!”“A leg!” says Mr. Green.

Tom goes out and says to Mrs. Green, “Mum, I want to eat a leg.”

1.Mr. Green and Mrs. Green are Tom’s _______.

A.friends

B.teachers

C.classmates

D.parents

2.Mr. Green likes to eat ______ while reading.

A.a banana

B.a book

C.a hand

D.a leg

3.There are _______ people in this story.

A.two

B.three

C.four

D.five

4.Tom asks Mr. Green what he is ________.

A.reading

B.shaking

C.eating

D.cooking

5.Which of the following is right?

A.Tom likes answering question.

B.Tom wants to read the book.

C.Mrs. Green gives Tom a leg.

D.Tom wants to eat a banana.

 

查看答案和解析>>


Mr. Green and Mrs. Green have a son, Tom. They love him very much. Tom is only three years old. He likes asking questions.
One day Mr. Green is sitting in a chair. He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading. Tom comes in. He asks Mr. Green, “Daddy, what’s that?” Mr. Green is interested in(对……感兴趣) the book. He doesn’t hear Tom. Tom shakes(摇动) his father’s leg and asks again, “What’s this? Tell me!”“A leg!” says Mr. Green.
Tom goes out and says to Mrs. Green, “Mum, I want to eat a leg.”
【小题1】Mr. Green and Mrs. Green are Tom’s _______.
A.friendsB.teachersC.classmatesD.parents
【小题2】Mr. Green likes to eat ______ while reading.
A.a bananaB.a bookC.a handD.a leg
【小题3】There are _______ people in this story.
A.twoB.threeC.fourD.five
【小题4】Tom asks Mr. Green what he is ________.
A.readingB.shakingC.eatingD.cooking
【小题5】Which of the following is right?
A.Tom likes answering question.B.Tom wants to read the book.
C.Mrs. Green gives Tom a leg.D.Tom wants to eat a banana.

查看答案和解析>>

阅读理解。

  Tom comes out of the station and at once he doesn't know where to go.This is the first time he comes to this town.He comes to see his good friend,Bob.Bob is a worker.He works in a factory.But Tom doesn't know where the factory is.

  He walks in the streets.He passes a hospital,a post office,a bookshop and at last he gets to a school.Some students are coming out.He asks one of them,“Excuse me,do you know where the Red Star Factory is?”

  “Of course,I know.I live near there.My father works in that factory.It's outside this town.”Answers the boy.

  “Is it far from here? Can you show me the way,please?”Tom asks again.

  “I'm going home now.Will you go with me?I'll take you there.”

  “That's great! Thank you very much!”

  “You're welcome.Then,let's go to that bus stop.We'll take a No.1 bus there.”

根据短文内容,回答下列问题。

(1)What does Bob do?

________

(2)Where does Tom want to go?

________

(3)Before he gets to the school,how many places does Tom pass?

________

(4)Is it time for the students to go to school or go home?

________

(5)How do Tom and the students go to the factory?

________

查看答案和解析>>

情景交际:根据上下文补全对话.
Tom:Oh! I'm hungry.    
Kate:     1 ?
Tom:Yes,l'd_ 2   a large pizza.    
Kate:I'm just thirsty.l want something to3
Woman: Can I 4 you?    
Tom:Yes. I'd like a large pizza.
Woman:What5of pizza would you like?
Tom:_6I have cheese and onions,please?    
Woman: Sure.  Anything  7
Kate:_8is the lemonade?
Woman:0.45 dollar for a cup.
Kate:OK,I'll 9 0ne cup,please.
Tom:How much are they?
Woman:The pizza is 2.5 dollars.That's_10dollars altogether,please.
1._______2._______3._______4._______5._________
6._______7._______8._______9._______10._________

查看答案和解析>>


同步练习册答案