题目列表(包括答案和解析)
1
Bob is an English boy. His eyes are blue. Li Ming is a tall boy. His eyes are black. They are good friends. Bob’s hair is yellow and Li Ming’s hair is black. Li Ming’s mom is a Chinese teacher. Bob’s mom is an English teacher. She and Li Ming’s mom are in the same school. Bob’s family(家庭) are new in China. Li Ming’s dad and mom help them. They like their English friends.
根据短文内容, 回答下列问题。
1. What colors are Bob’s eyes?
______________________________
2.Is Bob’s mom a Chinese teacher?
______________________________
3. Are Bob’s mom and Li Ming’s mom in the same school?
______________________________
完成句子(共10分,每小题2分)
根据括号内的汉语和句末括号内的英语单词提示完成句子。
|
例:When we___________________(起床)early in the morning, it was still dark.(get) 答案:got up |
1.The teacher says he _____________________(擅长)listening and speaking.(be)
2.Li Ming is a funny boy because he loves____________________(讲笑话).(tell)
3.The sports shows_______________________(将推迟)because of the rain.(put)
4.Now you _______________________(已长大),you should act like a man.(grow)
5.I didn’t know_______________________(你是否取得进步)last year.(make)
| 例:When we___________________(起床)early in the morning, it was still dark.(get) 答案:got up |
Bob is an English boy. His eyes are blue. Li Ming is a tall boy. His eyes are black. They are good friends. Bob’s hair is yellow and Li Ming’s hair is black. Li Ming’s mom is a Chinese teacher. Bob’s mom is an English teacher. She and Li Ming’s mom are in the same school. Bob’s dad is a doctor(医生). Bob and his dad look different. He looks like his mom. Bob’s family(家庭) are new in China. Li Ming’s dad and mom help them. They like(喜欢) their English friends.
根据短文选择正确答案:
1.. Bob and LiMing are_________________..
A. teachers B. doctors C. students
2..Bob’s mother and Li Ming’smother ___________teachers
A.are B. aren’t C.like
3..Bob’s hair and LiMing’s hair is _________.
A. in the same colour B. in different colours C. yellow
4..Bob’s family come from_____________.
A.Canada B.England C.China
5..Bob_________ his mother.
A. looks like B. is like C.looks different from
阅读下列短文,根据短文内容完成文章后面的任务。(5分)
Li Ming is a schoolboy. He is twelve. He lives in Shanghai. He studies in No. 11 Middle School. He gets up at half past five every day. He reads English and Chinese in the morning. He has breakfast at seven. After that, he goes to school with his friends. They have four classes in the morning and two in the afternoon. In the evening he does his homework at home. But he often watches TV on Saturday evening. Li Ming likes drawing. He draws better than his sister. He likes reading story-books. Now he is reading an English book in the room.
请根据你获取的信息,完成该信息表,每空只能填写一个单词。
Name Liming Age 1.___________ He lives 2.___________ He gets up 3.______________every day. He has 4._____________ classes in a day. He likes 5._____________ |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com