题目列表(包括答案和解析)
完形填空(本题有10小题,每小题1分,满分10分)
阅读下面短文,掌握大意,然后从A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
My uncle __31__ in a zoo . It’s near a __32__ , so every day he goes there to_____ some sports. In the morning, my uncle gets up early(早) and ___34__ breakfast. Then he _35__his bike to the zoo . He gets(到)_36__at 7:30 . The zoo___37__ at 8:30 . There are _38__ animals in the zoo. And he__39__many people every day . My uncle is very tired in the evening. But he is very happy. He likes his job very much. __ 40__the people are all(都) happy in the zoo . They like the animals very much . My uncle likes the animals, too .
| 【小题1】 |
|
| 【小题2】 |
|
| 【小题3】 |
|
| 【小题4】 |
|
| 【小题5】 |
|
| 【小题6】 |
|
| 【小题7】 |
|
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|
根据下面一篇短文的内容判断下面句子的正误,正确的用“A”表示,错误的用“B”表示。
Tom is a little boy . He is seven .Today his mother takes him to see his uncle. His uncle's home is very far from theirs. So they are going there by bus . There are only twenty people on the bus .They all sit on the seats. Tom is very happy. He is running about on the bus, so his mother says, "Don't run! Sit down,please!" " I like to see my uncle very much. I want this bus to go faster."Tom says.
1.Tom goes to see his uncle with his mother.
2.Tom's home is very far from his uncle's.
3.Tom and his mother go home by bus.
4.Tom and his mother run on the bus.
5.Tom's mother tells him to sit down.
| a | b |
| Can I help you? | B. The same to you. |
| When is his birthday? | C. I don’t know. |
| Happy New Year! | D. No, I can’t. |
| Do you have a tennis racket? | E. No, I don’t. |
| Can you play chess? | F. That sounds great. |
| Are these your parents? | G. It’s fifteen dollars. |
| Does Gina like comedies? | H. History. |
| How much is the blue sweater? | I. May, 5th. |
| What is your favorite subject? | J. No, they are my uncle and aunt. |
| Let’s play soccer ball. | A. Yes, please. |
My uncle asked me ________ I ________ better or not.
A. whether , feel B. if , feeling C. whether ,felt
阅读下列短文,然后信息归纳。
Hello, I’m Linda. I have a big family. They are my grandfather, grandmother, uncle, aunt, father, mother, cousin and me. My uncle likes sports. He has a great sports collection. He has three volleyballs and two soccer balls. My aunt likes music. She has many CDs and tapes. My cousin likes playing computer games and eating fruit. He eats a lot every day. I like reading. I have many books. I love my family.
1.There are有 __________people in the family.
2.Linda’s uncle has _________balls.
3.Linda’s aunt has _____________.
4.____________ likes playing computer games and eating fruit.
5.Linda likes __________________.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com