题目列表(包括答案和解析)
请阅读下面短文。根据短文内容从下面方框内的六个选项中,选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整。
A few of years ago, I went to Australia for a meeting with my friend, Chris. We decided to drive across country to Brisbane after the meeting ended(结束). The drive was going to take four days and most of it was across the desert(沙漠), 1
The first day was a lot of fun as we were excited and laughing at each other's stupid(愚蠢的) jokes. By the third day of driving in the seemingly endless(无边的) desert, we began to get bored. We had been quiet for a few hours when in the distance(在远处) Chris found some kangaroos(袋鼠). We were both excited and decided to get a closer(更近) look. 2 .We got closer and closer, and Chris was doing 110 kilometers per(每) hour. We were very close to the kangaroos—too close—when we heard a loud BANG!
Chris stopped the car and we got out. Behind the car was a larger kangaroo lying completely still on the ground. 3 He took off his sunglasses and put them on the kangaroo and did the same with his jacket. Then, he put his arm around the kangaroo and told me to take a photo of them together. 4 While I was focusing(聚焦) the camera, I saw the kangaroo move. It suddenly woke up(醒来), looked at Chris, and jumped away into the distance before we could do anything.
I started laughing(笑) but Chris looked very serious(严肃). 5 I started laughing even harder(更厉害). I stopped laughing, however, when he said that our car keys were also in the jacket!
A. Chris speeded up(加速) to catch up with the kangaroos.
B. He said his wallet and passport(护照) were in the jacket.
C. In order to (为了)get there in three days, we drove very fast.
D. so we had to take food, water, and extra (额外的)gas with us.
E(AB). Chris went over to the kangaroo and put his baseball cap on its head.
F(CD). I was still surprised, but I took out my camera.
We ____ the last bus and didn’t have any money for taxi, so we had to walk home.
| A.reached | B.lost | C.missed | D.caught |
Every child has his own dream.Every child hopes to be an adult. 16 , is it really like what they imagine? As a boy 17 lives in modern times and in a modern city,I feel great pressure (压力)on me 18 the city's development.Although we 19 worry about money, we still have some 20 problems, such as competition among classmates and expectation(期望)from parents.These experiences are thought to be very 21 to our future.But 22 ,they really give me a lot of pressure.I still clearly 23 the happiness of my childhood. 24,we had to face the fact with time passing by.We began to 25 this invisible(无形的)pressure come upon us.We get up before sunrise and 26 after sunset.We work and study 27 an adult, even harder.
28 we do is in order to get an excellent 29 .Growing up is very boring,but we should try to find happiness while growing up.I think 30 among our friends,the support from our parents and the encouragement from our teachers can help us.Why not enjoy the pleasure of growing up and its delicious taste?
|
1. |
|
|
2. |
|
|
3. |
|
|
4. |
|
|
5. |
|
|
6. |
|
|
7. |
|
|
8. |
|
|
9. |
|
|
10. |
|
|
11. |
|
|
12. |
|
|
13. |
|
|
14. |
|
|
15. |
|
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com