题目列表(包括答案和解析)
阅读短文,根据所给语境,按要求完成下列各题。
This is a page from a college information handbook.It tells you where you can find several different college services and facilities(设施).
Rooms numbered 100-130 are on the first floor and those numbered 200-230 are on the second floor of the main college buildings.
Students Service Center
Career 113
The officers can offer you some advice on career choice.
Accommodation(接待)Office 114
Mrs J Mardie is here each afternoon from 1∶30 to 4∶30 to help with housing problems.
Medical Room 115
Mrs J Wright, the college nurse, will help you each morning from 9∶30 to 12∶00am.
The college doctor will be on duty at the room on Wednesday morning.
Sport’s Office 207
Mrs B Murie can provide information about sporting and keep-fit activities.
Student Union Office 222
A great deal of service and advice(travel etc.)are provided.
Food service 127
Mr G Nunn is the manager and will do his best help if you ask for a special diet.
Library 215
Besides books, it also has photocopying, video and computing facilities.
请根据短文内容完成下表信息。
| |||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
短文填空,根据短文内容及首字母提示,补全空格内单词,使短文完整,通顺。
There is a new shopping mall near my school.It is very e 1 to find.It is near the bus stop and the t 2 rank.The mall is very big.There are lots of clothes shops.This is g 3 for girls.However, there are not many shops for b 4 .There is only one sports shop.I think the mall n 5 some more.There are lots of restaurants on the t 6 floor.You can eat all kinds of food.I like food f 7 Sichuan best.I like the big cinema.I like watching a film b 8 I go shopping.I do not like the computer games centre.It is small and there are too m 9 people.
The mall is a r 10 fun place to go.It is a good place to meet friends.
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com