题目列表(包括答案和解析)
| 小题1: |
|
| 小题2: |
|
| 小题3: |
|
| 小题4: |
|
| 小题5: |
|
| 小题6: |
|
| 小题7: |
|
| 小题8: |
|
| 小题9: |
|
| 小题10: |
|
阅读下面短文,根据其内容完成后面各项任务。
I and many other people in Britain love charity (慈善) shops because we can find them on every street. The charity shops sell all kinds of things and they are very cheap.
The first charity shop was opened by Oxfam in 1947. Now there are over 7,000 charity shops in the UK. My favourite charity shop in my hometown is the Red Cross Shop. There I always find children's books, all 10 to 20 pence each. They are really cheap.
Most of the shop workers in charity shops are volunteers (志愿者), ________ each shop has a manager and he gets some money. Every morning you see bags of things outside the shops. Some people bring and put them there without waiting for thanks. In fact, over 90% of the things in charity shops are from kind people.
All the money the shops get goes to charity work. Charity shops raise more than 110 million pounds every year. The money is for sick and poor children, homeless and disabled people, and many others. In a charity shop you can get cheap but nice things. You might even feel special while shopping.
If possible, let's do something for charity together.
1.What do the charity shops sell?
2.从短文中找出可以替换下面所给句子的一句话。
Oxfam opened the first charity shop in 1947.
3.在短文第三段的空白处填人一个适当的连词,使句意完整通顺。
4.How much do charity shops raise every year?
5.将短文划线部分(第五段)的英语句子译成汉语。
C)根据句子意思,从下面方框中选择适当的词或词组填空。
|
talk to cheer you up offer achieve a balance feel bad about |
A: Can you tell me about your job, please?
B: Yes, of course. I’m a youth worker. What I do is to help some students who write to me solve their problems. I always 1 them my suggestions.
A: What problems do most students have?
B: They just need to learn how to 2 between study and play.
A: I agree. One major cause of stress is homework. I often get lots of homework to do and I really ____3_____ that. Sometimes we can’t find anyone to 4 .
B: First, you can talk to your parents, teachers and close friends. Maybe they can 5 . Second, you can get help from the youth workers at your own school.
A: Thanks for your advice.
B: You’re welcome.
It was the first day of school. I stood up to look around when a gentle hand touched my shoulder. I turned around to find a little old lady smiling at me.
She said, “Hi handsome. My name is Rose. I’m eighty-seven years old. Can I give you a hug?”
I laughed, enthusiastically responding, “Of course!” And she gave me a giant squeeze. “Why are you in college at such an age?” I asked.
“I’m here to meet a rich husband, get married, have children, and then retire and travel.”
“No seriously.”
“I always dreamed of having a college education and now I’m getting one!”
We became instant friends. Over the course of the year, Rose made friends wherever she went. She loved to dress up and she took great delight in the attention given to her from the other students. She was living it up. At the end of the term we invited Rose to speak at our football banquet (宴会) and I’ll never forget what she taught us.
As she began to deliver her prepared speech, she dropped her note card on the floor. A little embarrassed she simply said, “I’m sorry. This whiskey is killing me! I’ll never get my speech back in order so let me just tell you what I know.” As we laughed, she cleared her throat and began: “We do not stop playing because we are old; we grow old because we stop playing; There are only four secrets to staying young, being happy and achieving success. You have to laugh and find humor every day. You have got to have a dream. When you lose your dreams, you die. We have so many people walking around who are dead and don’t even know it! There is a huge difference between growing older and growing up. If you are nineteen years old and lie in bed for one full year and don’t do one productive thing, you will turn twenty years old. Anyone can grow older. That doesn’t take any talent or ability. The idea is to grow up by always finding the opportunity in change. Have no regrets. The elderly usually don’t have regrets for what we did, but rather for things we did not do.”
At the year’s end Rose finished the college degree. One week after graduation Rose died peacefully in her sleep. Over two thousand college students attended her funeral(葬礼) to honor the wonderful woman.
【小题1】While meeting Rose at the college for the first time, the author was curious about
________.
| A.her age | B.her dream | C.her life | D.her motivation |
| A.she did as well as she was expected |
| B.she spent much money in her college life |
| C.she did things that she enjoyed |
| D.she deserved(应得) praise due to her study |
| A.getting new ideas |
| B.regretting his mistakes |
| C.gaining new knowledge every day |
| D.finding chances to do productive things |
| A.“It seems my young days are over.” |
| B.“The only people who fear death are those with regrets.” |
| C.“When we are old, we can’t do anything. So enjoy in time!” |
| D.“Have a good time and don’t do much in order to stay young.” |
| A.it is never too late to learn in your life. |
| B.it is good for old people to have friendship. |
| C.it is never too late to be all you can possibly be. |
| D.it is very important to have a healthy body when people are old. |
根据短文内容及首字母提示,完成文中所缺单词。
English is difficult to learn because it is so d___41____ from our mother tongue(母语). On the other hand, we haven’t got enough chance to s____42____ English to foreigners.
So the first important thing for us to do, I think, is to p__43____ speaking English more both in and out of class. In class, I l____44___ to the teacher very carefully and try my b___45____ to answer the teacher’s questions. After class, I listen to the tape of the texts again and again until I can u____46____ every word of it. I often retell(复述) the text in my own words. I always work h___47___ at English and never give it up.
Of course, this is not e___48____. In the evening I do my homework very c___49____. When I find something interesting, I write it d____50_____in English. At first, I couldn’t write well, but with the help of my teacher I have made great progress.
41__________42__________43__________44_________45__________
46__________47__________48_________49_________50__________
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com