题目列表(包括答案和解析)
| 阅读下面短文,从方框内选择恰当的句子填入短文空白处,使短文内容完整、意思连贯。 | |
| Bill is only fifteen years old, but he's already very rich. Two years ago, Bill began a football website (网站) for young people."I became interested in computers when I was eight because my father's job is with computers. As a little boy, I also loved football. 1______ " Bill started the"Football OK!" website two years ago, and now more than 20,000 people visit it every day. 2______ He usually gets up at six and looks at his e-mails. Then he goes to school from nine to four. In the evenings, he always works for about four hours on his website. 3______ "At the moment I am thinking about a new website on American football, maybe for next year," he said. And is Bill the same person that he was three years ago? 4______ "I have met a lot of interesting people on the website and I have traveled all over the world." Bill doesn't know about the future."Maybe I will sell the website. I really don't know. I'll just wait and see." When he is 21, Bill will be a millionaire (百万富翁). 5______
| |
| 阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。 | |
|
Bill is only fifteen years old, but he's already very rich. Two years ago, Bill began football website
|
| A.No,he is bery different now. B.Bill’s next plan is a new website. C.He always says,“Anything is possible.” D.Bill is a schoolboy and businessman as well. E.So I decided to make a website-especially for people of my age. F.He can’t set up a new website. G.Yes,he is. |
| A.No,he is very different now. B.Bill’s next plan is a new website. C.He always says,“Anything is possible.” D.Bill is a schoolboy and businessman as well. E.So I decided to make a website-especially for people of my age. F.He can’t set up a new website. G.Yes,he is. |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com