题目列表(包括答案和解析)
根据短文内容和首字母的提示,把所缺单词填写在短文后面的横线上。
The room goes dark.The audience(观众)becomes q 1 .The music begins.The movie starts.
In the US, it is common to see parents watching cartoons w 2 their children, or a group of friends watching an action movie t 3
Now we need snacks.People often eat popcorn.They drink soda.But theaters also s 4 candy and chocolate.Some people bring their own snacks in to save m 5 .
But how do you know w 6 movies you can watch?The US has a rating system(分级系统).If a movie is rated G, it stands for(表示)General Audience, and a 7 can see it.PG means Parental Guidance(父母指导).That means maybe your p 8 should watch it with you, if you're really young.A PG-13 movie means you have to watch it with your parents if you're y 9 than 13 years old.And an R rated movie means u 10 you're older than 17, you need your parents to be with you.
1.________ 2.________ 3.________ 4.________ 5.________
6.________ 7.________ 8.________ 9.________ 10.________
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
缺词填空
The room goes dark.The audience becomes quiet.The music begins.The movie starts.In the US, it is g 1 to see parents watching cartoons with their children, or a group of male friends watching an action film together.
People often eat popcorn in the c 2 .They drink soda.Theaters also sell candy and chocolate.S 3 people bring their own food in to save m 4 .
But how do you know which films you can w 5 ? The US has a rating(分级)system.If a movie is rated G, it means General Audience, and a 6 can see it.PG means Parental Guidance(家长指导).That means you need your p 7 to go with you, if you’re really young.A PG-13 movie means you h 8 to watch it with your parents if you’re y 9 than 13 years old.And a 10 R rated movie means unless you’re o 11 than 17, you need your parents to be w 12 you.
阅读短文,完成下题。
Stephen Hawking was bom in 1942.He's a world farnous acientist and exper on space and tine.Stephen in trying to find the snswers to some very big questions.such as :How did the uni-verse begin? How will it end?
Stephen was a strdent at Oniversity.He studied math and science.Then, at the age of twenty.he became very ill.He was so young, but the doctors said to his family,”He has only two more years to live,” The doctors were wrong –he didn't die “He can't walk now but he usea a wbeclchair(轮椅).He talks with the help of a computer.After Oxrord, Stephen went to Canadridge Univeraity.Three years later, in 1965, he became a doctor(博士)of philosophy(哲学).
Because of his health problems, it was difficuk for him to draw diagrams or to write.So he star-ted to think in pictures.With this new way of thinking, he became one of the most famous scientists in the world, In1981, he met the Pope(教室)in Rome.They talked about his ideas.Then in 1988, he wrote his first important book, A Brief Histary of Time.It aold more than 5.5million cop-ies(册)in 333 difcrent Langusgees.
根据短文内容回答下列问题。
1.What did Stephen Hawking study at Oxlord University?
______________________________
2.What did he decome very ill?
______________________________
3.What did the doctors dhink of his disease?
______________________________
4.What kind of person do you think Stephen Hawking is?
______________________________
The number of the students in our school is about nine ____. ____ of them are boys.
A. hundred; Two thirds B. hundred; Two third
C. hundreds; Two thirds D. hundreds; Two third
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com