题目列表(包括答案和解析)
| |||||
缺词填空 先通读下面的短文,掌握其大意,然后根据短文内容和所给首字母,在空格内填入一个适当的词,使短文意思完整。(本大题共5分,每格0.5分)
I have three best friends: Mark, Susie and Annie. Mark, Susie and I go to the s1.school and we are all classmates. Mark is one of the tallest boys in our class. He is even t 2. than our English teacher, Mrs Black. When I feel sad, Mark always makes me feel happy. Sometimes he pulls a funny face (做鬼脸)and m 3. me laugh until my stomach hurts. Susie, on the other hand, is very gentle and kind. She is not as loud and funny a 4. Mark, but she is helpful and g 5. . I can always talk to her about my p 6.. She is a good listener and she is really smart. She likes to help people. I think she will be a good doctor when she g7. up.
Annie, my other good friend, is from the USA. She is my penfriend. Although(尽管)we do not see each other very often, I s 8. think of her as one of my best friends. We talk on the Internet as much as we can and I often tell her about my school, my friends and my f 9. . Annie is a true friend. She always tells me her h 10. opinion about things.
| |||||
综合填空(首字母已给出)
An old woman o 26 her window and looks out of it.The sun shines b 27 .There’s a man in the g 28 in front of her house.The old woman looks at him and says,“He is eating g 29 !”
She goes o 30 and asks the man,“Why are you eating grass?Are you h 31 ?”
The man says,“Yes,I am very poor.I have n 32 for my breakfast today and I am hungry now.”
The old woman tells him to go to the b 33 door of her house,and she goes in again.
The man s 34 and goes to the back door of the house.
Then the old woman opens the door and says to the man,“The grass here is l 35 .”
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com