Unit1 答案解析 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

One day a man saw an old lady standing by her expensive car, clearly in need of help. So he stopped his old truck and got out. Although he was smiling, the old lady was worried. Was he gong to hurt her? He didn’t look safe.

The man could see that she was frightened, so in his friendliest voice he said, “I’m here to help you, madam. Why don’t you wait in the car where it’s warm? By the way, my name is Bryan Anderson.” Bryan quickly fixed the car and the lady thanked him. Then she asked how much she should pay him.

But Bryan wanted no money. He was just giving a hand to someone in trouble. This was normal for him. He said, “If you really want to repay me, next time you see someone in need, help them and think of me.”

After saying goodbye, the lady continued down the road until she reached a small café where she decided to stop for something to eat. As the pretty waitress took her order, the lady noticed she was nearly eight months pregnant(怀孕). Although the waitress looked tired she was very kind. As the lady was going to pay the $10 bill she remembered Bryan’s words.

She paid with a hundred-dollar bill. But when the waitress returned with the change the lady was gone. On the table she saw a small note. There ware tears in her eyes when she read it: “Somebody once helped me the way I’m helping you. If you want to pay me back, continue being kind to others.” Under the note were nine more $100 bills.

Was the old lady an angel? The waitress was so excited that she called her husband to tell him the news. “Bryan Anderson my dear…you’re not going to believe what just happened…”

1.When the lady saw Bryan, she was worried because she thought_____ .

A. he may hurt her            B. he wasn’t going to stop

C. he couldn’t help her         D. she didn’t have enough money

答案: A

【解析】

2.What can we learn about the old lady from the story?

A. She was never kind to others.

B. She was usually quite careless.

C. She was probably very rich.

D. She was not a very good driver.

答案: C

【解析】

3.The underlined expression “giving a hand to(Paragraph 3)is closest in meaning to “____”.

A. questioning       B. helping         C. hurting         D. calling

答案: B

【解析】

4.The underlined word “it” (Paragraph 5) refers to “____”.

A. the change        B. the bill         C. the note          D. the order

答案: C

【解析】

5.Which of the following shows the relationship between the man, the lady and the waitress?

答案:D

【解析】

 

查看答案和解析>>

>【题文】用适当的词填空
I’m looking forward to seeing my daughter and her daughter, my granddaughter.
I’m going to visit  1 in China because it’s my granddaughter’s birthday. I’m going to  2 the plane to Beijing because they live there. We are going to do some sightseeing because we like Chinese  3 . We’re going to visit the Forbidden City and  4 we are going to walk   5 the Great Wall.
【答案】
【小题1】them
【小题2】take
【小题3】culture
【小题4】then
【小题5】up
【解析】略

查看答案和解析>>

Water can be a liquid, a solid or a gas. When it is a solid, it can be as hard as stone. When it is a liquid, it can run through your fingers. When it is a gas, you may not see or feel it.

Water can change from a solid to a liquid or to a gas easily. This is why we always have fresh water. Now let us find out how it does. The heat of the sun turns liquid water into gas from the oceans, seas, rivers and lakes. The heat also turns liquid water into gas from the ground, the plants and the animals. Water in the gas rises and turns into clouds in the air.

When the clouds come near a mountain, they rise high. As the clouds rise, they get cooler. The higher they rise, the cooler they become. Then more and more water gas turn into water drops. In this way, the drops of water in the clouds get bigger and bigger. Then they fall to the earth as rain.

根据短文内容,选择正确答案

1.What is the solid of water?

A.Rain             B.Gas              C.Stone            D.Ice

2.When the water is a _____, we may not see or feel it.

A.liquid            B.soild             C.gas              D.snow

3.The water in the oceans turns into clouds because _____ 

A.the wind                              B.the heat of the sun

C.the mountain                          D.the earth

4.According to the passage, it rains most over the_____     

A.seas             B.oceans            C.mountains         D.farms

5.The higher you go up the mountain, _____you will feel.

A.the cooler         B.the hotter         C.the heavier        D.the bigger

 

查看答案和解析>>

根据所给汉语句子完成英语句子,词数不限。答案填写到答题纸指定位置。

1.那个俱乐部过去常常在周日晚上有晚会。

2.尽管他很忙,但他不怕麻烦地帮助我。

3.许多电视节目专门针对儿童。

4.你练习得越多,理解得越透彻。

5.只有少数学生知道如何保护自己。

 

查看答案和解析>>

阅读短文,从下列各题所给的A、B、C、D四个选项中选出一个最佳答案。

Life will be     because many changes will take place in 30 years, but what will the changes be?

   The population is growing fast. There will be     people in the world and most of them will live longer than before. Computers will be      smaller and more useful, and there will be at least one in every home. Computer science will be one of the most important    in school. People will work fewer hours than they are doing now, so they will have more free time for sports, watching TV and traveling. Traveling will be much cheaper and    . Many more people will go to other countries     holidays.

There will be changes in our food, too. More land will be used for     new towns and houses. Then there will be less     for cows and sheep, so meat will be more expensive. Maybe people won’t eat it every day; they will eat more vegetables and fruit instead. Maybe people will be healthier.

Work in the future will be different, too. Dangerous and hard work will     by robots. Because of this, many people will not have    to do. This will be a problem.

1.A. same                   B. difference        C. different                  D. difficulty

2.A. little and little  B. less and less       C. many and many            D. more and more

3.A. much         B. many                         C. more                             D. most

4.A. subject                  B. subjects                      C. way                               D. games

5.A. easily         B. more easily                   C. easy                              D. easier

6.A. for             B. with                          C. at                                D. in

7.A. build                    B. building                      C. to build                 D. builds

8.A. rooms                  B. room                        C. spaces                            D. sea

9.A. done                   B. do               C. be done                          D. did

10.A. many work      B. enough works      C. much works                       D. enough work

 

查看答案和解析>>


同步练习册答案