题目列表(包括答案和解析)
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。
My 14-year-old brother John and I saw the coat at the same time. The thick black woolen coat was soft, and it cost only $28. We looked at each other, saying n 1 , but John’s face was shining with joy. Dark woolen coats were p___2___ with boys just then, and could cost several hundred dollars. But this coat was even better and m 3 _ cheaper.?
John t 4 __ on the coat and bought it at once. John wore the coat to school the next day and came home with a big smile. “H_ 5__ did the kids like your coat?” I asked. “They loved it,” he said. I started c 6_ him “Lord (老爷) John”.
A few weeks later , something good h 7_ to John. He became more polite, more helpful and more pleasing. He was willing to lend his classmates his pens; he was willing to bring his father a cup of tea when he got home; he was willing to help a blind man c 8_ the road.
When my mother told this to one of his teachers, he said, “It must be his coat!” One day, in the library, my brother and I ran into a friend. “Could this be John?” he asked. John shook hands with him, l _ 9 a gentleman(绅士)!
I think John changed b__10___ of his own attitude(态度). If you think you are a gentleman or a lady, you can become a perfect one.
根据短文内容及首字母提示, 补全空格内单词, 使短文完整、通顺
My 14-year-old brother John and I saw the coat at the same time. The thick black woolen coat was soft, and it cost only $28. We looked at each other, saying n 1 , but John’s face was shining with joy. Dark woolen coats were p 2 with boys just then, and could cost several hundred dollars. But this coat was even better and m 3 cheaper.
John t 4 on the coat and bought it at once. John wore the coat to school the next day and came home with a big smile. “H 5 did the kids like your coat?” I asked. “They loved it,” he said. I started c 6 hi
m “Lord (老爷) John”.
A few weeks later , something good h 7 to John. He became more polite, more helpful and more pleasing. He was willing to lend his classmates his pens; he was willing to bring his father a cup of tea when he got home; he was w
illing to help a blind man c 8 the road.
When my mother told this to one of his teachers, he said, “It must be his coat!” One day, in the library, my brother and I ran into a friend. “Could this be John?” he asked. John shook hands with him, l 9 a gentleman(绅士)!
I think John changed b 10 of his own attitude(态度). If you think you are a gentleman or a lady, you can become a perfect one.
1 n___________ 2 p_________3 m_________ 4 t_________ 5H________
6 c__________7 h__________ 8 c__________ 9 l_________ 10 b_________
短文填空 根据短文内容及首字母提示, 补全空格内单词, 使短文完整、通顺(
My 14-year-old brother John and I saw the coat at the same time. The thick black woolen coat was soft, and it cost only $28. We looked at each other, saying n 96 , but John’s face was shining with joy. Dark woolen coats were p 97 with boys just then, and could cost several hundred dollars. But this coat was even better and m 98 cheaper.
John t 99 on the coat and bought it at once. John wore the coat to school the next day and came home with a big smile. “H 100 did the kids like your coat?” I asked. “They loved it,” he said. I started c 101 him “Lord (老爷) John”.
A few weeks later , something good h 102 to John. He became more polite, more helpful and more pleasing. He was willing to lend his classmates his pens; he was willing to bring his father a cup of tea when he got home; he was willing to help a blind man c 103 the road.
When my mother told this to one of his teachers, he said, “It must be his coat!” One day, in the library, my brother and I ran into a friend. “Could this be John?” he asked. John shook hands with him, l 104 a gentleman(绅士)!
I think John changed b 105 of his own attitude(态度). If you think you are a gentleman or a lady, you can become a perfect one.
96. n___________ 97. p__________ 98. m_________ 99. t_________ 100. H________
101. c___________ 102. h__________ 103. c__________ 104. l_________ 105. b_________
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com