题目列表(包括答案和解析)
根据提示写一篇50-60个词的短文。请你向新来你班读书的澳大利亚学生Mike介绍你们班教室的情况
1.教室在三楼,左边的第一个房间;
2.教室长10米,宽6米;
3.前面的墙上除了有一块黑板,还有两张地图:中国地图和世界地图;
4.教室里有56套学生桌椅和一张教师讲桌,讲桌旁有一台电视机;
5.教室既整洁又明亮。
根据短文内容和要求,完成下列各题
Hello! My name is superdog.I live in a happy family.I have a little brother, (1)I’m shorter than him .I often go to school on Tuesday and Thursday afternoons.But my little brother doesn’t. I have a lot of friends.
Today is Saturday .It’s a sunny day .I get up early .I take a bus to the Sunshine Park with my master.There are many posters and pictures on the wall.(2)park ,there ,in , lake,the ,of ,a ,middle. I take some photos there .Look! this is a photo of me .I stand on the grass.I wear a beautiful coat.It is blue and red .There is an English letter “s”on it .Many people enjoy sunshine and watch flowers there.They feed me a lot .
Tomorrow is my birthday.I want to have a nice party in my home.Can you come to my birthday party?Please share the big cake with me.
1.把文中的(1)(2分)写出同义句_____________________________
2.把文中的(2)连成一句(2分)_______________________________________
3.The dog and his master go to the SunshinePark by __________(完成句子) (2分)
4.根据上文译出”take some photos” 的意思(2分)____________________
5.When is the dog‘s birthday?(1分) _____________________
It’s Sunday. It’s fine. Tom does not go to school today. But he is not at home. He’s now sitting(坐) on a Chinese bus. He is going to the movie house. All his classmates(同学) will go to see a movie this afternoon. His teacher Mr Wang will go there, too. They will meet at 2:00 p.m. at the gate(门口) of the movie house.
An old man gets on(上车) the bus. Tom stands up and says(说) to the old man, “Come and sit here, please.” The old man goes over and sits down. He says, “Thank you very much, my boy. You are a good student.” Tom answers, “You’re welcome.”
“What school are you in?” the old man asks Tom.
“I am in No. 2 Middle School.” Tom answers.
“No. 2? That’s a good school. My son is a teacher there. He is an English teacher.” The old man says.
“English teacher? Excuse me, grandpa. What’s your son’s name, please?” Tom asks.
“Mr Wang,” says the old man.
“Ah, ah, he is my English teacher.” Just then, the bus stops near the movie house. Tom says goodbye to the old man and gets off(下车) the bus. The old man smiles(微笑) to Tom.
( )1. In the sentence(句子) “the bus stops near the movie house”. “stop” means (意思是)______.
A. 车站 B. 开 C. 关 D. 停
( )2. Which(哪一句) is right?
A. It’s Saturday today.
B. It’s not fine today.
C. Tom goes to school on Sunday.
D. Tom is a student of No. 2 Middle School.
( )3. Mr Wang is_____.
A. at home today
B. the old man’s son
C. the old man’s father
D. a Chinese teacher
( )4. What do you think of Tom?
A. Tom is a good student.
B. Tom is a bad(坏的) student.
C. He does wrong(错) things.
D. He is a good teacher.
( )5. Which is right?
A. Tom goes to the movie house on an English car.
B. Only Tom and his teacher go to the movie house to see a movie.
C. They go to the movie house for a meeting(会议).
D. The old man’s son is Tom’s English teacher.
根据汉语完成句子。
________ ________ ________(下一次)I’ll go there with you.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com