题目列表(包括答案和解析)
阅读下面短文,根据短文内容和首字母提示,在每个空白处填入一个适当的单词。 UNICEF (联合国儿童基金会) is part of the UN. It was (1) up in 1946 after World War Ⅱ in Europe to help children. These (2) p children's lives we’re changed (3) b of the war at that time. Now, UNICEF works all over the (4)w .It provides clean water, food and education for children in many (5) . It helps children keep (6) h and go to school, it collects money by(7) s Christmas cards and organizing other activities. It helps, governments and families to (8) m the world a better place for children. All children should go to school instead of (9) w to support their families. They should be sent to the (10)h when they are ill. They should also be treated with kindness.
不同年龄的人都在做着志愿者工作。下表中的志愿者组织正在帮助全世界的人们或者动物。
| GROUPS | THE WORK THEY DO | |
| 1 | Greenpeace | Cares for “Mother Earth” |
| 2 | Doctors Without Borders(国界) | Help sick people in poor countries |
| 3 | UNICEF(联合国儿童基金会) | Helps children in poor areas in China |
| 4 | WWF(世界野生动物基金会) | Cares for wild animals in danger |
要求:
1. 从1、2中选一个组织并简单描述其工作内容。
2. 从3、4中选一个今年暑假你能参加的组织,描述你力所能及的工作并阐明原因。
3. 词数:80-100(文章开头已给出,不计入总词数)
Many people of all ages do volunteer work. The groups in the chart above help people or animals all around the world.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com