题目列表(包括答案和解析)
| A.everything;and | B.anything;but | C.nothing; so | D.something; so |
|
阅读理解
阅读下面短文,根据短文内容,在其后的句子中填上恰当的词,每空一词。
This is really a very fast game, the fastest I've seen so far this year. Both sides are fighting for (争夺) the ball all the time. The crowd is paying attention to (注意) every minute of it. They are shouting at the top of their voices.
Willis has the ball now. This is only his third game for Scotland, but he's playing so well that it won't be his last. I'm quite sure.
Willis passes the ball to Cotton. Cotton kicks it over the heads of the waiting Frenchmen, towards the goal-mouth. But he's too far away. Dupont picks it up easily, and throws it to Patou, out on the left.
France and Scotland still have one goal each, and there are only two minutes left of the game. But in that time, anything can happen. Patou kicks the ball across to Crozat. It's a beautiful kick, but Stevens jumps and just stops the ball with the side of his head. But Meunier is there, he passes the ball to Crozat. And Crozat, without waiting a second, puts the ball into the back of the goal! It takes everybody by surprise. I've never seen a goal like it.
And the game is over. France has won the cup.
1.This is a game ________ France ________ Scotland.
2.If Willis isn't playing well enough, this will be his ________ ________.
3.“In that time, anything can happen” means there is time for ________ ________.
4.Dupont ________, ________ and Meunier are on the same team.
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com