题目列表(包括答案和解析)
| |||||||||||||||||||||||||||||||||
This is our school reading room. It is the biggest room in our
school. There are a lot of books on the bookshelves and many
magazines(杂志) on the desks. Some are in Chinese. Some are in
English. The desks are cleaner than the bookshelves. The desk for
the librarian(图书管理员) is the cleanest. We often help to
clean the reading room. Many students come here to read after
school. There's no noise in it. The students mustn't talk in it.
They must keep quiet(安静). So it is the quietest room in our
school.
判断下列句子是否符合短文内容,符合的用“T”表示,不符合的
用“F”表示。
1. Our school reading room is bigger than any other room in
our school. ( )
2. All the books and magazines are in English.( )
3. The desk for the librarian is cleaner than the ones for
the students. ( )
4. The librarian cleans the reading room himself.
( )
5. Our classrooms are quieter than the reading room.
( )
阅读理解:
One day Arha's wife was washing the clothes. The little child in the next house was crying. He cried and cried. The mother of the child said, "Stop crying." But the child did not stop crying. He went on crying. Then the mother said, "If you don't stop crying I shall put you into the pond (池塘),"
The mother wanted to buy food, so she said to Arha's wife, "Will you take care of my child for a little time? I must go and buy food." Arha's wife said to Arha, "I am working. You must take care of this child."
After some time the mother came back, and said to Arha's wife,"Thank you for taking care of my child…Where is he?"
"Arha is taking care of the child in the garden." she answered.
They looked in the garden, but they could not see the child. Then they called Arha. "Arha! Arha! Where is the child?"
Arha answered, "She said, 'if you don't stop crying I shall put you in the pond.' The child didn't stop crying, so I put him in the pond."
判断下列句子是否符合短文内容,符合的用“T”表示,不符合的用“F”表示。
1. Arha's child was crying one day.
( )
2. The child's mother was washing.
( )
3. The mother asked Mrs Arha to take care of her child.
( )
4. The mother couldn't find her child when she came back.
( )
5. Arha put the child in the pond.
( )
In every language there are words that have some interesting stories behind them. The word “sandwich(三明治,夹肉面包)”, for example, is very common in English. If we want to know the story behind it, we must know something about an English nobleman named Sandwich who lived in the 18th century.
Sandwich was rich, but he liked to play cards for money. He often played for 24 hours, and did not even stop to have his meals. He ordered his servants to bring him some meat and bread and he played while eating. He put the meat between two pieces of bread and he held the food in his left hand, while he played with his right hand. People liked Sandwich's idea and began to eat bread and meat in his way.
From the name Sandwich, we have the word “sandwich” today.
判断下列句子是否符合短文内容,符合的用“T”表示,不符合的用“F”表示。
1. Sandwiches were very common before the 18th century.
( )
2. The word “sandwich” comes from the man by the name of Sandwich.
( )
3. Sandwich played cards day and night and so he did not eat his meals.
( )
4. A sandwich means a piece of bread between two pieces of meat.
( )
5. Later, people ate bread and meat in the same way as Sandwich did.
( )
| |||||||||||||||||||||||||||||||||
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com