题目列表(包括答案和解析)
请根据下列提示, 写一篇题为Changes in Our Hometown的英语短文。(80词左右)
提示: 我的家乡位于山脚下,一条小河从旁边流过。两年前,南面建起一座化工厂,排出大量废气、废水,造成严重污染,影响人们健康。如今政府采取了一系列保护环境、防止污染的措施。我的家乡正变得越来越美。
at the foot of ,in the south of ,serious, take measures to do sth.., more and more
要求: 1.文章必须包括以上主要内容和提示词,可以适当增加细节,使内容连贯;
2.80词左右。
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
随着网络的发展与成熟,人们的购物方式也在发生改变。网上购物成为了一种时尚。请根据下列表格提示,以Shopping on Line: Pros and Cons为题,写一篇文章,谈谈你的看法。
|
优点 |
缺点 |
|
节约时间,避免劳累 |
只能看到图片,看不到商品本身 |
|
价格通常较便宜 |
容易买自己不太需要的东西,造成浪费 |
|
可选择的商品品种多 |
可能会受到欺骗,不安全 |
要求:1.字迹工整,条理清晰。不少于80词,开头不计入总字数。
2.表格内容必须全部包含在文章中。
提示词:避免做某事 avoid doing sth 欺骗 cheat
Shopping on Line: Pros and Cons
With the development of the Internet, more and more people shop on line.
| |||||
One terribly cold day, a snowstorm hit our area. Needing firewood, I quickly set out with my best friend, Bruce, to look for a tree to cut down. Cutting down a tree in a snowstorm can be dangerous. (1) So to have a friend who could warn me of dangerso was important.
When I chose a big 23-meter-tall tree and prepared to cut it down, Bruce suddenly warned me, “Don’t cut down that tree! It’s too close to the power line!” I wasn’t sure about it. So I decided to disregard his warning. I couldn’t wait to finish the job and go back home. I began cutting down the tree. (2) When the tree fell, there was no longer any doubt whether my friend was right.
The tree caught the power line, bringing it to the ground. I considered cutting the tree off the line. After all, electricity can’t travel through wood. As I reached out my finger to touch the tree, pain ran up my arm and through my head. I had been shocked!
After I returned home and told my mother what happened, she quickly called the power company. Workers from the power company soon arrived. One of them asked if I had touched the tree, and when I told him I had, his face turned pale. “You should have been killed,” he said. It was my boots that saved my life.
(3)Within two hours, the workers removed the tree. Soon the snowstorm calmed down——but not my mother. Even though she was glad that I wasn’t hurt, my mother was still serious with me. After all(毕竟), I shouldn’t have brushed off my friend’s warning.
【小题1】将①处改成同义句。
_______________________________________________________________________________
【小题2】将②处翻译成汉语。
【小题3】将③处用It takes sb. some time to do sth. 句型改为同义句。
___________________________________________________________________________
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com