题目列表(包括答案和解析)
阅读理解
请先阅读下面短文,掌握其大意,然后根据短文内容从下面方框内的七个选项中,选择五个还原到文中,
Hi Grace,
How's it going? Sorry I haven't emailed for a while, but I had so much to do!
I had told you about my decision to take up a sport.I knew I wasn't fit and I wanted to get some exercise.But that wasn't the only reason that I decided to do a sport.Students who play sports do better at school.1________Exercise also helps learning and memory (记忆).
2________First, I tried soccer.I had played a bit of soccer before and I thought it wouldn't be too bad.I knew I couldn't nm for very long without feeling tired.On the first day, I was able to nm for the first ten minutes, but then I was so tired that I couldn't even kick the ball!
Then, I tried volleyball.83________I was able to nm for the first twenty minutes and I wasn't the slowest runner in the team! After a few weeks.I could run faster and longer.I was doing better and feeling better.4________Maybe I'm not a team sport person after all!
Finally, I tried kung fu (功夫).It's a great sport that exercises the body and the mind.You learn to follow instructions carefully and do what you are asked to do.This is the fight sport for me!5________I feel so confident that l even showed some moves to the class last week! Can you believe it?
I hope you're OK! Write and let me know what you've been doing!
Bye for now!
Kristie
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
短文填空从方框中选择正确选项,完成短文,并将其字母序号写在短文后面的空格内。
This story is about a beautiful, well-dressed lady.She complained to her doctor she felt her whole life was empty and meaningless.So the doctor called over an old lady Mary who 1 the office floors, and then said to the rich lady, “I’ve asked Mary here to tell you 2 she found happiness.All I want you to do is to listen.”
Mary sat on a chair and told her 3 , “Well, my husband died of cancer and three months later my only son was killed by a car.I had nobody.I had nothing left.I couldn’ t 4 .I couldn’ t eat.I never smiled at anyone.I even thought of taking my own life.Then one evening a cat followed me home 5 work.Somehow(不知何故)I felt sorry for that cat.It was cold outside, 6 I decided to let it in.I got it some milk, and it licked(添)the plate clean.Then it rubbed(蹭)against my leg, and for the 7 time in months, I smiled.Then I stopped to think, if helping a cat could make me smile,maybe doing something for people could make me 8 Every day I tried to do 9 nice for someone.It made me so happy to see them happy.Today, I don ’ t know of anybody who sleeps and eats 10 than I do.I’ve found happiness, by giving it to others.”
After the rich lady heard the story, she cried.She had everything that money could buy, but she had lost the things which money couldn ’ t buy.
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
用所给词的适当形式填空格,(每词限用一次,一空一词,其中有2个词是多余的)。
Jack went to a barber's shop and had his hair cut.When he came out, he was not happy 1 the result.When his friend Bob saw him, he laughed and said, “What has 2 to your hair, Jack? ”
Jack said, “I tried a new barber's shop today, because I wasn't quite satisfied(满意的)with my 3 one, but this new one seems even 4 .”
Bob agreed.“Yes, I think you are right, Jack.I'll tell you 5 to do when you go into a barber's shop next time:look at all the barbers’ hair, find out 6 hair looks worse, and then go straight to him.”
“Why shall I go to him? ” Jack asked.“But that would be foolish! ”
“Oh, no, it wouldn't, ” answered Bob.“Who 7 that man's hair? Just think about it.He couldn't cut it 8 , could he? Another of the barbers cut it.So you know he can't be the worst barber.”
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com