题目列表(包括答案和解析)
缺词填空 (每小题1分,共10分)
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。(每空一词)
Hello, boys and girls. I have some important things to tell you.
What’s the d 1. today? Yes, it is 8 November. And tomorrow is a big day for u 2.. It’s our first Open Day. And all your parents will come to school. We must get r 3. for it.
First of all, there is a p 4. meeting in the school h 5. . It begins at 8:30 in the morning. So please tell your parents not to be l 6. . And after that, your parents can come to the classrooms. They can w 7. two of our lessons. You don’t want your parents to see a dirty and messy classroom, do you? So we must keep our classroom c 8. . And I h 9. all of you can be active in class. And I want you to be polite, too.
L 10. work hard together to make tomorrow a happy day!
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。(每空一词)
Hello, boys and girls. I have some important things to tell you.
What’s the d 86 today? Yes, it is 8 November. And tomorrow is a big day for
u 87 . It’s our first Open Day. And all your parents will come to school. We must get r 88 for it.
First of all, there is a parents’ meeting in the school h 89 . It b 90 at 8:30 in the morning. So please tell your parents not to be late. And a 91 that, your parents can come to the classrooms. They can w 92 two of our lessons. You don’t want your parents to see a dirty and messy classroom, do you? So we must keep our classroom c 93 . And I h 94 all of you can be active in class. And I want you to be polite, too.
L 95 work hard together to make tomorrow a happy day!
She is Liu Hui ,a middle school student in Anhui, one of the “ stay-at-home children” in her town. Liu Hui is 12 years old and lives (66) w _________ her sister. Her parents left home to make money in big cities when she was (67) o ________ four. Liu Hui has to take (68) c _________ of her younger sister. They have to stay at home alone (69) h ________ they have to go to school.
“I used to feel (70) s ________ without my parents at home,” she said, “but now I know (71) w _________ they do so. They have to go away to make money for (72) u _________ so that we can live a better life.”
Every day, Liu Hui gets up at 6:30 a.m. and cooks (73) b ______________. Then the two girls go to school. They have supper at 6:00 p.m. Then Liu Hui does housework and (74) h _____________ her sister with her homework. She usually goes to bed at 9:30 p.m.
Though busy, Liu Hui is still the (75) h ________ student in her class. She said, “My life is OK. But I still hope my parents will come back and live with us.”
| A.Tom at once answered, “your brother. Because electricity(电流) travels faster than sound waves.” |
| B.If I was calling him on the phone and at the same time you were 75 meters away, listening to me across from the street. |
| C.So she decided to test them to see how successful she had been in her explanation. |
| D.But then one of the girls raised her hand, and Miss Gorgers said, “Yes, Kate?” |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com