题目列表(包括答案和解析)
看图短文填空(本题共10小题,每小题2分,共20分)
阅读下面的短文,并借助上下文和插图补充所缺信息。每个空只能填写一个意义相符、形式正确的单词。并将答案填写在答题卡相应题目的答题位置上。
![]()
I have a friend called Kate. She is 1. fourteen-year-old girl. Her family comes from Canada. They all 2. English. Today Kate asked me to her birthday party. I was happy because she often helps me 3. my English. I hope to give her a big surprise. But I didn’t know 4. to bring for her. My mother knew Kate liked dumplings,5. my mother and I made some 6. for her. Kate’s friends were in the room when I 7. there. She told me she liked the dumplings very 8. . The party started at five and we all said “Happy birthday!” to her. We played games and danced to the music. She asked us to talk in English. Some of them told some jokes. We had a 9. time and learned a lot, 10. .
任务型阅读
Here is my family photo① . I am a girl. My name is Jane. This is my grandmother. She is old(年龄大的). These are my parents. My father is Harry Smith. My mother is Kate Smith. These are my three sisters and my brother. My brother is the only(唯一的)boy in my family②. My grandmother and my parents love him(他). My sisters and I love him, too. He is a good boy. Is my family a big one?
根据短文内容,完成下列任务
任务一:把①、②两处画线句子译成汉语。
61.
62.
任务二:写出My name is Jane.的同义句。
63.
任务三:把These are my parents.变成单数句子。
64.
任务四:给短文最后一句做出肯定答案。
65.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com