题目列表(包括答案和解析)
阅读短文,判断句子的正(T)误(F).
Mark Twain was a great American writer, and he was also a famous speaker. He liked to tell funny stories to make people laugh. He also liked to play jokes on his friends.
Once Mark Twain was travelling with a friend of his. His friend lost his money, so he asked Mark Twain to buy a train ticket for him.
“But I don't have enough money to buy two tickets,” said Mark Twain. His friend didn't know what to do.
“You can hide under my seat when the conductor comes to check the tickets,” Mark Twain said to him.
When the conductor came to check the tickets, Mark Twain gave him two tickets, one for himself and one for his friend. He said to the conductor, “My friend is a strange man. When he travels on a train, he does not like to sit on the seat. He likes to lie on the floor under the seat.” Everyone in the train looked at his friend under the seat and laughed.
(1)Mark Twain was a great Canadian writer and a famous speaker.
( )
(2)He liked to play jokes and tell funny stories.
( )
(3)Twain's friend lost his wallet on a train trip.
( )
(4)Twain bought a ticket for his friend.
( )
(5)His friend hid under the seat because he thought he did not have a ticket.
( )
(6)Twain gave the conductor two tickets.
( )
(7)Twain's friend was strange. He liked to lie under the seat when he was on a train.
( )
(8)Everyone on the train laughed at Twain.
( )
阅读短文,判断句子的正(T)误(F).
Mark Twain was a great American writer, and he was also a famous speaker. He liked to tell funny stories to make people laugh. He also liked to play jokes on his friends.
Once Mark Twain was travelling with a friend of his. His friend lost his money, so he asked Mark Twain to buy a train ticket for him.
“But I don't have enough money to buy two tickets,” said Mark Twain. His friend didn't know what to do.
“You can hide under my seat when the conductor comes to check the tickets,” Mark Twain said to him.
When the conductor came to check the tickets, Mark Twain gave him two tickets, one for himself and one for his friend. He said to the conductor, “My friend is a strange man. When he travels on a train, he does not like to sit on the seat. He likes to lie on the floor under the seat.” Everyone in the train looked at his friend under the seat and laughed.
(1)Mark Twain was a great Canadian writer and a famous speaker.
( )
(2)He liked to play jokes and tell funny stories.
( )
(3)Twain's friend lost his wallet on a train trip.
( )
(4)Twain bought a ticket for his friend.
( )
(5)His friend hid under the seat because he thought he did not have a ticket.
( )
(6)Twain gave the conductor two tickets.
( )
(7)Twain's friend was strange. He liked to lie under the seat when he was on a train.
( )
(8)Everyone on the train laughed at Twain.
( )
阅读下面短文,根据段文内容和每个空格中所给的词首字母填入适当的词,使短文意思完整。
Mark Twain was a great American writer, and he was a 1 a famous speaker.He liked to tell funny stories to m 2 people laugh.He also like to play jokes on his friends.
Once Mark Twain was traveling with a friend of h 3 .His friend l 4 his money, so he asked Mark Twain to buy a train ticket for him.
“ B 5 I don’t have enough money to buy two tickets,” said Mark Twain.His friends didn’t know what to do.
“ You can hide under my seat when the conductor c 6 to check the tickets” Mark Twain said to him.
When the conductor came to check the tickets, Mark Twain gave his two tickets, one for h 7 and the other for hid friend.He said to the conductor, “My friend is a s 8 man.When he travels on a train, he does not like to sit on the seat.He likes to lie on the f 9 under the seat.” Everyone in the train looked at his friend under the seat and l 10 .
情景交际.
A: Hi,Linda.You are reading the novel again.
B: Yes,Tony.It’s so interesting and I like it very much.
A: _____1_______.
B: Three times.Every time I read it, I can always learn something new.
A: Really?____2_____
B: Mark Twain. I think he was a great writer.
A: May I have a look at it?
B: OK,here you are.
(two days later)
B: Hello,Tony._____3_____
A: It’s exciting._____4_____
B: In the Goodbook Bookshop.
A: ______5______
B: You can take the No.2 bus from here,and get off the bus at the third stop. The bookshop is next to the bus stop.
A: Thank you. I’ll go and buy some books there.
| A. Where did you buy it? B. How can I get to the bookshop? C. How many times have you read it? D. What do you think of my book? E. How long have you had it? F. Who wrote it? G. Which book do you like best? |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com