题目列表(包括答案和解析)
阅读下面短文。根据短文内容,从短文后面每题所给的四个选项中选择最佳的一项
Once there was an old man. He liked very much to hear lies. “If anyone could tell me the most wonderful lie in the world, he could marry (娶) my only daughter,”the old man said.
So many people from different places came to the old man and told him a lot of lies. But every time the old man would try his best to show that the lie might have been true in some ways. He always said,“It's not a good lie. I would not give my daughter to you. ”
One day a young man came to the old man . The young man took out an old piece of paper from his handbag and said,“Your father borrowed one million dollars from my grandpa before he died. He wrote this for my grandpa and told us to take back the money from you. ”
The old man looked at the piece of paper and on it he could see some words : “Dear Mr. Blien, I have borrowed one million dollars from you but I'm not able to pay it back. Ask my son or my grandson to pay you the money some day after my death. ”
Now the old man didn't know what to do. “If I say it's a lie, I must give him my daughter ,”he thought to himself. “But if say it's not a lie ,I must pay him the money. ”
In the end he said, “It's a lie, a well-made lie. ”So the young man married the old man's daughter.
1.The old man had ________ .
[ ]
A.many children
B.one daughter
C.many daughters
D.one daughter and one son
2.The old man thought a good lie ________ .
[ ]
A.could make him very excited
B.couldn't be proved true in some ways
C.would bring his daughter money some day after his death
D.wouldn't take him one million dollars
3.The young man wanted to ________ .
[ ]
A.take one million dollars from the old man
B.make the old man glad
C.marry the old man's daughter
D.show that the old man was clever
4.The old man gave his daughter to the young man because ________ .
[ ]
A.he enjoyed the young man's lie very much
B.the young man had given him one million dollars
C.he was the young man's good friend
D.he didn't want to pay one million dollars to the young man
| |||||||||||||||||||||||||
What does it feel like to break a bone (骨头)? It’s different for everyone, but the pain is often sharp (严重). If the break is small, however, the person may not feel much pain at all. If you think that you or someone else has broken a bone, the most important things to do are to stay calm, make the hurt person comfortable, and call the doctor. Do not move the injured body part since movement could make it worse.
To treat the break, the doctor will need to take an X-ray. This gives the doctor the information he or she needs to set (接上) the bone: to put it back to its normal place. If the bone is large or it is broken in more than one place, the doctor may need to use metal pins (钢钉) to set it. After the bone has been set, the next step is usually putting on a cast, the special, hard thing that will keep the bone in place for a month or two.
Your bones are excellent at healing themselves. Broken bones will produce many new cells (细胞) and tiny blood vessels (血脉). These cover both ends of the broken part, and close up the break until the bone is as whole and strong as before.
61. Which of the following is the best title for the passage?
A. How to Know if a Bone is Broken
B. How Broken Bones Heal Themselves
C. Common Causes (原因) of Broken Bones
D. What You Should Know about Broken Bones
62. When someone breaks his bone, the following should be done except ______.
A. asking the doctor for help B. comforting the hurt person
C. moving the injured part D. staying calm
63. Which is the correct order to treat the break?
a. take an x-ray b. use metal pins to set it c. put it back to its normal place d. put on cast
A. a→b→c→d B. a→c→b→d C. a→d→c→b D. d→a→b→c
64. The underlined word “heal” in Paragraph 3 is closest in meaning to “______”.
A. break again B. become worse C. wound or hurt D. become healthy again
65. Where would you probably read this passage?
A. In a story book. B. On a poster. C. In a health care book. D. In a chemistry book.
阅读下面短文,根据短文内容,从短文后面每题所给的四个选项中选择最佳的一项。
I took the brass box out of my backpack and opened it. I turned the instruction (说明) book to the section marked“How to Make a Tulpa.” I began to read :
“Greetings. So you wish to use special box to make Tulpa. Very nice. But remember: Tulpa is not real person. Tulpa must not vote, or operate(操纵) heavy machinery(机械).
Tulpa does not need to eat, except sometimes Kit Kat bars(一种条状糖). Tulpa does not need to bathe. Just wipe it off every few days with a damp cloth. MOST IMPORTANT WARNING: Please never, never never feed Tulpa peanuts(花生). ”OK, all that seemed easy enough. Now go on to make the Tulpa.
“You now ready to make Tulpa,” said the book. “Please put a picture of a person you wish to copy in the box. ”
I looked around for a picture of myself. The only one I could find was my school picture from last year. It's fuzzy(模糊) and out-of-focus(焦距没对准). My hair is all sticking up(直立). And I have this really silly grin(龇牙咧嘴) on my face. Spencer said. “Zack, it makes you look like Bozo, the Clown(小丑). ”But it was all I had. I put the picture in the brass box. I continued reading.
“Now, please shake the box with great gusto. ”
I wasn't sure what gusto was, but I picked up the box and shook it pretty hard.
Nothing happened. I put the box down. I thought my school picture was too silly to work.
Suddenly, I heard something. A very slight noise was coming from inside the brass box. Then the box started moving slightly up and down, a little like Mexican jumping beans (豆子). Then-and this really frightened(使害怕)me-the lid(盖子) of the box raised up about half an inch, and a finger crept(蠕动) out of it.
I backed away from the box: Three more fingers crept out of it.
By now I was at the opposite end of my bedroom. Dad was still at his computer. But I didn't think he'd like me calling, “Dad, hurry! A hand is creeping out of this brass box I bought! ”I mean, that might break his work.
Now an arm followed the hand. Then a second hand slid out of the box . The hands pushed back the lid of the box. And out climbed. . . me! I mean, it was a perfect copy of me, the way I looked in my school picture. The same sticking-up hair, the same silly grin. ...
Yikes ! I'd made Bozo the Clone !
1.What was the box for? The box could be used to ________.
[ ]
2.What's the result?
[ ]
A.He got a copy of Bozo, the Clown.
B.He saw fingers coming out of the box.
C.He made a perfect school picture of himself.
D.He saw a Clone of himself coming out of the box.
3.Which of the following is true?
[ ]
A.Zack wanted to copy himself.
B.Zack found some beans in the box.
C.Zack was so frightened that he broke the box.
D.Zack was so frightened that he called to his father for help.
缺词填空,根据上下文所给的首字母,补全空格内的词,使短文通顺。答案写在横线对应的位置上。
A new world champion
(冠军)has been born. After his 18th birthday, Ding Junhui b 1 Stephen Hendry, a seven-time world champion, and won first prize at last. This was the first time a C 2 has won a major snooker(斯诺克)champion.Ding was born in an o 3 family in the city of Yixing, Jiangsu. He
s 4 to play snooker at the age of eight. By the time he was 10, n 5 in the city could play better than him. Then his father wanted to let Ding make snooker his career
(职业). Two years l 6 , his family moved to Dongguan of Guangdong, a city n 7 Hong Kong, where snooker is more p 8 To help him, the family sold e 9 , even their small house. Luckily, Ding has been successful and the p 10 of the Chinese people now. Ding has created(创造)history.|
1. b |
2. C |
3. o |
4. s |
5. n |
|
6. l |
7. n |
8. p |
9. e |
10. p |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com