题目列表(包括答案和解析)
阅读短文, 根据短文内容从下面方框内的七个选项中,选择五个还原到原文中,使短文意思通顺、结构完整。(每小题2分)
Americans think much about time. 1. As children,they are taught to be on time to go to school, to work and to do everything. 2. When a person is dying, they say he is living on a borrowed time.
Time is money. Time is knowledge. 3. A working American has to work hard for eight hours a day or forty hours a week. This is the working time. In his free time, he also works hard for more money. 4. In the street you can hardly see a man walking slowly. They walk very fast. In fact, they are running.
5. But sometimes they also hate time, because they become servant (佣人) of the clock.
A. Time is important to everyone.
B. Time is everything in America.
C. When they are having a good time, they say that time goes easily.
D. From childhood they learn to value (珍视) time.
E. To be worse, They have no time for their families on weekdays.
F. Even on Saturday and Sunday he also works hard as usual.
G. They love time because time can bring them money and lots of things.
请仔细阅读下列短文,按信息卡内容要求填入相关信息。
Americans think much about time.From childhood they learn to value(珍视)time.As children they are taught to be on time to go to school, to work and to do everything.When they are having a good time, they said that time goes easily.When a person is dying, they say he is living on a borrowed time.
Time is money.Time is knowledge.Time is everything in America.A working American has to work hard for eight hours a day or forty hours a week.This is the working time.In his free time, he also works hard for more money.Even on Saturday and Sunday he also works hard as usual.In the street you can hardly see a man walking slowly.They walk very fast.In fact, they are running.
They love time because time can bring them money and lots of things.But sometimes they also hate time, because they feel they become servant of the clock.
![]()
Every day cars kill or hurt many people on roads. Sometimes the drivers drive too fast or do not drive c 1 enough. Some of them break the traffic rules and cause accidents.
According to some researches, it is usually the pedestrians(行人)who cause the accidents. A lot of road users are very careless. They walk or run a 2 the roads in front of the cars. They walk in the roads but not on the walkways. They get i 3 or out of cars in the middle of the road. Some do not take the trouble to wait for the green lights and s 4 cross the roads against the red lights.
Many people think accidents often h 5 in busy roads in large cities, but this is not always t 6 For example, Tokyo is one of the world’s l 7 cities and probably one of the busiest cities; however ,there are a few a 8 to pedestrians. The reason is that the police there are very strict and the pedestrians are very careful. Pedestrians never cross against a red light and they always f 9 traffic rules.
Do you know alcohol(酒精)is a 10 main cause of traffic accidents? It delays people’s response. Those who have drunk alcohol are slow in making decisions. They n 11 a few more seconds to react(反应).Alcohol drinking is e 12 dangerous for motor car drivers. It is not only drivers who may have accidents after drinking. drunken pedestrians may put their lives in danger as well.
One day Yu Mei 41 shopping with her mother. When they get 42 the supermarket,Yu Mei is very 43 .There are many things and many people 44 it.Her mother tells Yu Mei 45 her. They walk here and there and they 46 some things. When they come to a shelf(货架),Yu Mei 47 some boxes of chocolates.She wants her mother to buy some 48 her.Her mother gives 49 a box of brown chocolates. Yu Mei shakes(摇晃)her head and says, “I want a box of white chocolates.”
“ Why?”asks her mother.
“I can’t bite my fingers(咬着手指)when I eat them 50 night,”answers Yu Mei quickly.
| 【小题1】 |
|
| 【小题2】 |
|
| 【小题3】 |
|
| 【小题4】 |
|
| 【小题5】 |
|
| 【小题6】 |
|
| 【小题7】 |
|
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|
Have you ever seen people building houses? To build a house , you need workers. They use their hands , tools(工具) and machines to put things together. Building the ISS(国际太空站) is the same. The difference is that the workers are astronauts. They walk in space and use robots’ arms and hands to do their work.
In the space station ,astronauts are comfortable. The temperature there is about 21℃.But outside the station , it can be too hot or cold for people. In the sunlight, it’s about 120℃. In the shadow(阴暗处)of the station, it’s about -85℃ . So when astronauts walk in space , they have to wear heavy clothes----spacesuits.
Spacesuits also keep astronauts safe from flying rubbish(垃圾)in space.Each time people go into space , they leave rubbish there. So astronauts should be careful because there’s a lot of rubbish, some rubbish goes many times as fast as a plane !
Space walking is not easy , and it can be dangerous. So getting ready for it takes a lot of time to learn. Astronauts will need to do 160 space walks to finish their work in the ISS. That will take about 1,900man-hour of work.
【小题1】What’s the temperature in the space station?
A. 21℃ B120℃ C. -85℃ D.-21℃
【小题2】The astronauts work in space with
| A.scientists’ hands | B.tools in their hands |
| C.robots’ arms and hands | D.workers’ hands |
| A.Space walking is very comfortable |
| B.Space walking is difficult |
| C.Astronauts needn’t wear spacesuits when walking in space. |
| D.Space walking is very safe |
| A.太空服 | B.防暴服 | C.羽绒服 | D.雨衣 |
| A.Spacesuits can keep astronauts warm |
| B.Spacesuits can keep astronauts safe |
| C.Flying rubbish in space goes very slowly |
| D.Outside the station ,it can be too cold or hot for people. |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com